Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlarım,
Konusu motor içermese de Dr. David Burns'ün Birlikte İyi Hissetmek adlı kitabından trafikte herkesin yaşayabileceği bir durum hakkında verilen iletişim örneğini paylaştım. Kitap hoşuma gittiği için sizinle de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
Dr...
Selamlar iki dir mailimden e devlet şifreme 10 kez başarısız giriş denemesi olduğu konusunda uyarı geliyor. En son bu gün gelen uyarıda şifremi geçici olarak bloke etmişler.
Giriş geçmişinden girişi zorlayan ip numarası gözüküyor? Tabi vpn ile sahte bir adres gözükebilir. Sizce savcılığa...
Arkadaşlar motor forumunda biraz garip olacak ama yatırım tavsiyesi arıyorum. Arsa aldım ilerlemedi. 2+1 evim var giriş katı oda çok kazandırmadı. Hatta hesaplarıma göre almasam kirada otursam para Altın da kalsaydı daha çok kazanırdım. Demem o ki bu sene bir x max 250 alsam seneye yaza satsam...
Arkadaşlar bende 250 2013 model x max var. 2 yıl kullandığım ve sevdiğim suzuki 110 dan sonra bir heves cc yükseltmek için aldım. Bir kaç kez Balıkesirden körfeze dikili'ye gittim. Sanırım yetti bana. Uzak yerlere nasıl olsa arabayla giderim. Kamp yapma durumum yok. Motordan Memnunum ama...
Arkadaşlar 250 Xmax alma istiyorum.
2 motor buldum. Belki acele ediyorum ama haziranda zamla fiyatlar daha da artabilir.
seçenekler şöyle;
2016 beyaz xmax 23,5 tl 26 bin km, Hasar kaydı yok, orijinal beyaz çanta lastikler yenilenmiş
2015...
Aşağıdaki montların hangisinin daha iyi olacağı konusunda tecrübesi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
beden olarak m mi yoksa L mi bana uyar.
montun kollarının uzun olmasından hiç hoşlanmam ama m bedende sıkar mı acaba?
boy 1.70 kilo 77-78 civarı Aracım Suzuki adress 110 skuter...
Malum devir ekonomi devri. her yıl MTV ödemek yerine 100 cc altı bir motora geçmek nasıl olur sizce?
Motorum Suzuki adress 110 cc 2016 model çok da memnunum işe gidip gelmek için kullanıyorum.
Bunun yerine hondaya (spacy olabilir ) geçmek sizce mantıklı mı? Her yıl MTV ödemek yerine