Motor hacmi küçültmek

Malum devir ekonomi devri. her yıl MTV ödemek yerine 100 cc altı bir motora geçmek nasıl olur sizce?
Motorum Suzuki adress 110 cc 2016 model çok da memnunum işe gidip gelmek için kullanıyorum.
Bunun yerine hondaya (spacy olabilir ) geçmek sizce mantıklı mı? Her yıl MTV ödemek yerine

F54

spcay de de vergi var
çinli cub alman lazım
veya honda nın da bi cub u var vergisiz

97cc çinli scooter veya cub alsan,illaki ariza cikartacak,ugrasacaksin Mtv den kar edecem diye daha cok masrafa gireceksin.

Yilda 140 tl yi gozunde buyutme.

Adress saglam motordur cevremde kullanan kisiler var.

Şubat Ayında motorumu aldığım zaman trafik sigortasına 365 ödedim. Çok da az sayılmaz. Bide MTV toplamda 515 Tl oluyor.

Bence MTV için 110 cc den 99 cc geçmek mantıklı değil. Gelecek yıldan sonra verginin düşer diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
1-3 yaş 3-5 yaş diye vergiler düşüyor 3. Yıldan sonra bir alt dilime düşücek. Sigorta masrafın değişmez onuda söyleyim.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
150 tl için hem canınızı tehlikeye atmaya hemde cebinizi ekstra yormaya değmez. Bir atasözü der ki ucuz mal alacak kadar zengin değilim

Malum devir ekonomi devri. her yıl MTV ödemek yerine 100 cc altı bir motora geçmek nasıl olur sizce?
Motorum Suzuki adress 110 cc 2016 model çok da memnunum işe gidip gelmek için kullanıyorum.
Bunun yerine hondaya (spacy olabilir ) geçmek sizce mantıklı mı? Her yıl MTV ödemek yerine
Hiç mantıklı olmaz, 6 ayda ödeyeceğiniz 50 tl için bukadar hamleye gerek yok bence.
Fakat 50 cc alırsanız, hem sigorta hemde mtv den kurtulmuş olursunuz bu daha mantıklı olur. 50 lik olarak Rmg moto gusto Rapid tavsiye ederim, önfren disk gayetde güzel ve boyut olarak da çok iyi tasarlanmış, seriliği fena değil 2017,2018 3,500 tl rakamlara bulursunuz.
Ama genel olarak cc düşme çok büyük hayal kırıklığıdır, bunuda belirtmek isterim sabır gerektirir eksilen hpleri çok ararsınız bunuda belirteyim.

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Hiç mantıklı olmaz, 6 ayda ödeyeceğiniz 50 tl için bukadar hamleye gerek yok bence.
Fakat 50 cc alırsanız, hem sigorta hemde mtv den kurtulmuş olursunuz bu daha mantıklı olur. 50 lik olarak Rmg moto gusto Rapid tavsiye ederim, önfren disk gayetde güzel ve boyut olarak da çok iyi tasarlanmış, seriliği fena değil 2017,2018 3,500 tl rakamlara bulursunuz.
Ama genel olarak cc düşme çok büyük hayal kırıklığıdır, bunuda belirtmek isterim sabır gerektirir eksilen hpleri çok ararsınız bunuda belirteyim.

Bir de 50'liği 100 lük falan yaptı mı, şehir içi bence idare eder.
50 cc çarşı içinde iyi de, çevre yollarında sıkıntı oluyor beyler. 70 e anca çıktıgı için, kamyonlar bile adamın tepesine çıkacak gibi oluyor. Hele iki kişiysen vay haline.
Bende düşünüyorum açıkcası 50lik alıp, 100 yapıp içerlerde kullanmayı.
Sigorya mtv ehliyette istemiyor, temiz iş.

Bir de 50'liği 100 lük falan yaptı mı, şehir içi bence idare eder.
50 cc çarşı içinde iyi de, çevre yollarında sıkıntı oluyor beyler. 70 e anca çıktıgı için, kamyonlar bile adamın tepesine çıkacak gibi oluyor. Hele iki kişiysen vay haline.
Bende düşünüyorum açıkcası 50lik alıp, 100 yapıp içerlerde kullanmayı.
Sigorya mtv ehliyette istemiyor, temiz iş.
Yalnız polis huylanırda 50 cc içinde 100 cc motor olduğunu anlarsa o zaman MTV sigorta vs parası seni kurtaramaz biliyorsunuz değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
address şımartır(sorunsuz, ekonomik, kullanışlı...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar