Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir videoda görmüştüm 125 lik husqvarna super moto çok hoşuma gitti ama husqvarnanın fiyatlarına baktığım an hayllerim suya düştü bu fiyatlar nedir abi adam gibi supermoto tahminen kaç milyar her cc olabilir.
Arkadaşlar 125cc lere bakıyorum önceki kasa duke 125 çok güzel ama ben alabilirsem 2 sene sonra alacağım zaten o kasa kalmaz bile şu an sadece 2016 modelleri satılıyor Lafı uzatmadan 125cc motor istiyorum fazla hızlı gözükmesin ve de zamanında babam yunustu ama benim motorcu olmamı istemiyor en...
Lafı fazla uzatmayacağım ekonominin battığı şu günlerde alınabilecek en iyi naked veyahudda ss motor hangisi bajajı eleyin baştan söylüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Başlıkta M harfi eksik olmuş düzeltirse sevinirim...
Arkadaşlar süper motolar çok hoşuma gidiyor uzatmadan soruma geçeyim crf 250 l alsam süper moto yapabilir miyim yapmak için ne lazım sadece lastik mi?? Ve fiyatı ne kadar tutar??
Arkadaşlar Honda cbr serisinde hrc ve repsolü kaldırıp saçma sapan renkler koymuşlar (bence), neden böyle yaptılar bilgisi olan varsa yazsın sevinirim.
(Bu arada konuyu önceden açmayı düşünmüştüm ama bi türlü açmadım nasip bugüneymiş.)
Arkadaşlar çoğu videoda ani fren hatalarını gördüm bütün arkadaşlar frene basmadan debriyaja basıyor ve kaza oluyor yaw arkadaş bırak debriyajı ne olucak frene basarsın duracağın zaman debriyajı sıkarsın motor stop bile etmez.Stop etse bile ki etmeyecektir ne olucak yani??
Arkadaşlar 1 ay önce 2017 ktm rc 250 19.5 milyara satılıyordu 0km şimdi ise 2017 fiyat listesinde Rc 250 yok neden böyle satılmıyacak mı tam da rc serilrine heveslenmişken oldu yaaa şansızlık işte
Volkswagen'in ekonomik sıkıntılar sebebiyle Ducati'yi satmak istediğini önceden de açıklamıştık. Ducati Motor Holding'i satın almak için yarışan büyük firmalardan biri olan Bajaj, Ducati'yi kendi motosiklet portföyüne katma konusunda kararlı gözüküyor.
Açıklamalara göre Bajaj'ın kullanım için...
Arkadaşlar merhaba 14 yaşımdayım daha küçüksün motor soruyorsun demeyin lütfen bayide CBR 250 bindim inerken heralde gidonu ittiğim için motor düştü sorum şu peki CBR 500 alsam baya sene sonra düşürür muyum?
Merhaba arkadaşlar motor arıyorum başlangıç için CBR 250 ve r25 hoşuma gitti ama hep yolda kullanmayacağım arasıra dağa taşa vuracağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.