MOTORİSK kullanıcısının son içeriği

1. M

Yurtdışı projemi tebrik ediyor, Ülkem sırt dönüyor?

Merhaba gençler. Hiç uzatmadan yazmak istiyorum. Dün bir konu açtım ve website reklamı olarak değerlendirilip konu silindi. Konu neydi biliyor musunuz? İstediğiniz özelliklere göre, istediğiniz kaskı, lastiği vb ürünleri seçmek. 5 kişi 8 ay boyunca plan proje yaptık. Proje boyunca Snell'den...
  2. M

Yerli MOTOSİKLET Oyunumuz Çıkıyor

Merhaba gençler Bu haberi forumda paylaşmak istedim. Unity ile geliştirdiğimiz basit ancak çok zevkli bir oyun yaptık. Oyun tamamen el, göz koordinasyonunu geliştirecek şekilde tasarlandı. Oyunda skor listesi olacak ve her ayın ilk 3'üne kask, eldiven gibi ekipmanlar dağıtmayı planlıyoruz ancak...
  3. M

Racing süren kadın | Giderken alev alan ve kol çıkaran CBR

Forumda bir kaç arkadaş her ne kadar dalgaya alsa da belki birilerinin işine yarar yaptıklarım. Mekanik hatalar her zaman olabilir. Umarım başınıza gelmez. Kadınlarında racing sürebildiği ve diğer kadınların örnek almasını istediğim bir durum var bu videoda. Ek olarak yüksek hız diyebileceğimiz...
  4. M

270km/s ile giderken motorum kol çıkardı ve sağ bacağım alev aldı.

Gençler selam. Beni forumda sevmezler herhalde. Aslında ne konuşur ne sataşır ne küçümserim :) Üzgünüm ama gene ölemedim. Tulum, bot ve ekstradan under suit olduğu için alev alan bacağımda leke dışında bir şey yok. Basınçtan dolayı patlayan hidrolik yağ kutuları çok canımı yaktı o kadar. 120...
  5. M

GSX-R 600 kaza | kaza anı ve olaylar | ciddi yaralanma mevcut (video)

Arkadaşlar selam. Herkesin başına gelebilecek bir tatsızlık yaşadık. Arabanızda olsa motorunuzda olsa neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz... https://www.youtube.com/watch?v=uWhfTQcFJQE
  6. M

Arkadaşlarımın kazalarına tanık oldum. CBR 1000RR pert | 600 RR | GSX-R 600...|VİDEO

Gençler merhaba Çok uzun uzun yazmak istiyorum. Erbil Kamba(H2) arkadaşımızın racing motor kullananlar adına düzenlediği etkinlikten dönerken trafiğin aniden durmasından dolayı CBR 1000RR, CBR 600RR süren arkadaşlarım kaza yaptı. Video ortada zaten açıklamaları yaptım orada. Ek olarak video...
  7. M

BUCCANEER 250İ MONDİAL EFSANE CAFE RACER!

Beyler 1000RR'ın yanına ne alsam ne alsam şehir içi diye düşünüyordum. Hayatımda her zaman çinliyi gömdüm ve hiç kullanmadım. Ancak bunun tasarımı çok hoşuma gitti. PCX veya Joymax yerine bunu mu alsam. Öyle uzun yol vs araçla gidiyorum öyle zevkine ara ara kullanıcam. Arkadaşların yanına...
  8. M

CBR1000RR yanına hangi scooteri alsam?

Merhaba arkadaşlar 2009 Model CBR 1000RR motosiklete sahibim. Şu ülke durumunda model yükseltmek yerine, yanına scooter almaya karar verdim. Aracımda var ancak trafik problemi beni çıldırtıyor ki ben İstanbul gibi saçma şehirde yaşamayan biriyim. Scooter videolarını inceledim videoda 2016...
  9. M

Kanal tanıtımım nasıl olmuş? Tavsiyeler - Tavsiylerim

Merhaba Arkadaşlar herkes vlog çekip atıyor ancak şahsi görüşüm ya atlatarak izliyorum yada rüzgar sesinden dolayı kapatıyorum. Ne bir edit, ne bir müzik hiçbiri yok. En kötü müziğimi kendim yapıp efsane editlerle izleyiciye sunmak istiyorum. Zaten parasında değilim... Tavsiyeniz nasıl...

Yeni mesajlar