MotorcuMetos kullanıcısının son içeriği

1. M

Bisiklete dahi binmedim ne önerirsiniz abilerim ?

Motor çok ilgimi çekiyor ama hiç iki tekerlekli bişey sürmeidm,ehliyet sınavını geçtim ama baya bi uğraş sonucu bi tek o cbf le 5 ders almışlığım var ,başlangıç olarak ne önerirsiniz , racing dışı motor sevmiyorum yeni üniversiteye geçtim , üniverste için alınan fiat albeamı sattım bu yüzden...
  2. M

Paronoyaklaşıyorum Yardım

Pcx var şuan elimde modifye çektim hafif gezoz felan 9200 gibi bi civara satıcağım satma sebebimse 5 yıl sonra değeri düşcek diye ve küçük bi çizik oluştu diye , 0 aldım kar edemeden satıcam diye korkuyorum şuan 9200 e tam geliyo ne kar ne zarar ekstralarıyla birlikte sattıktan sonra kafamda hep...
  3. M

Cila hakkında ve Çizik hakkında

[I]Benim motorun anahatarlık tarafı sıkışmıştı , kilitlediğim için çektim yanı çizildi.Anahtar çiziği hergangi bir past/cila ila giderebilir mi ? Birde Kadıköyde bi motorcu ben 70 tl ye lokal boya yaparım dedi , sizce yaptırayım mı lokal boyayı ? Lokal boya sonradan cilaladım mı felan gider mi...
  4. M

Replika Akrapovic

Pcx im için aliexpress den 60 dolara replika akrapovic almayı düşünüyorum.Herhangi bir sorun yaşatır mı bana ? onun yerine orjinal gpr mı alayım ? Ses konusunda ikiside hemen hemen aynı youtubedan baktığımda Sizce hangisini alayım ? Karşılaştırma https://www.youtube.com/watch?v=iDCKpf_UtuE...
  5. M

Pcx egzoz taktırmak ile ilgili soru

Sa değerli motosiklet.net üyeleri , pcx ime egzoz taktırmayı düşünüyorum size 3 sorum olcak. 1.Polis ceza yazar veya durduk yere cağırır mı yanına ? 2.Egzoz yakıt tüketimini çok etkiler mi ? 3.Garantiden çıkar mı ?
  6. M

Pcx için egzoz seçimi

Sa,pcx ime egzoz almayı düşünüyorum iki egzoz var hangisi daha uygundur veya daha çok bas ses çıkartır bilgisi olan var mı youtubedan sadece birini dinleyebildim , biri bu gpr diğeri ise jcosta denilen bir marka
  7. M

PCX im 1 ay yatıcak

[[B]Sa , beyler pcxx 125 var 300 km de daha , tatile gitcem en az 1 en fazla 2 ay yatcak , herhangi bir müdahele yapıyım mı ? birde lastik alcam yeni sizce tatilden sonra mı taktırıyım yoksa şimdi mi ?/B]
  8. M

Pcx im bi deişti

Sa agalar , geçen 86 kilo arkadaş artçı aldım çukura girdim o zaman bi sorunu yoktu.Eve gledim park ettim , motor garajda 2 gün durdu bu sefer uzun boylu bi artçı aldım motor sallandı sürerken , bunun boyundan dolayı mı sizce yoksa amortisöre bişey mi olmuştur ? Birde tek bindiğimde sanki eskiye...
  9. M

Arka tekerden , tik diye ses

Egsoz dan geliyo galiba , sorun mu var ki ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ---------- Motor kapaliyken , sele acikken falan 60 saniyede bir geliyor ses.korkulcak bisey var midir?
  10. M

Mont aldım bedeni ile ilgili

Sa bugün 46 , dainese mont aldım alırken ordaki eleman giydirdi , rahattı baya o tunuca falan sonra orda dedim bu biraz küçük gibi o dedi normal falan diye eve bi geldim giyip çıkarıyım dedim içliksiz birde dar gibi geldi.Kemerimin tam üstünde kalıyor mont. Sizce normal mi ? Yoksa gibip bir...
  11. M

Duyarsız İnsanlar

Geçen arkadaşımla sahile gittik, bu potaların olduğu yere motorumu park ettim disk kilidini koydum alarmlıyıdı.Park ettiğim yerde banklarda insanlar vardı,geri döndüğümde bikaçı gitmiş yeni kişiler glemişti bankların orda.Disk kilidini açıyım derken alarm çaldı ilk bi bakıyım dedim tepkileri ne...
  12. M

Pcx 125 egzoz ile ilgili

Sa beyler , bende pcx 125 var böyle basslı ve sexy bir ses çıkarsın istiyorum.Sizce hangi egzozu taktırıyım ve max bütçem 150 tl bu fiyata iyi egzoz bulurmuyum veya bulsam taktırtsam garantiden çıkar mı ? aranızda scootera taktıranınız varsa yardım edebilir mi ? ---------- Mesajlar...
  13. M

Kendi çapımda kask inceledim

Sa beyler sharptan 5 yıldız almış 3 kaska baktım inceledim Caberg duke baktım ilk çene açık her yeri yeşil almış sharptan altından tuttum elimle çok kolay büküyorum altını bu nasıl her yeri yeşil sonra ise elime mt revenge aldım çene kapalı bunun yanları sarı almış ona rahmen taş gibiydi caberg...
  14. M

Sa ruhsat ile ilgil

Sa beyler ruhsat çıkarmaya gittim randevu alın dedilier burdan trafiğe çıkarma işlemi yaptım http://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/gerekli_belgeler.aspx bu belgeleri istiyo doğru mu motor ruhsatı çıkarmak için ? burdan mı randevu alıcam _ ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir...
  15. M

500 tl altı veya az üstü kask tavsiyesi !

Sa beyler şuan çene açılır dandik bi kaskım var sharp testi bile yok ilk motorum varken 250 tl ye almıştım bilgisizce şimdi araştırdım kimisi sharp teste bak diyo gittim kızıltoprakta her yere baktım caberg duke kaskı inceledim elimle sharptan 5 yıldız ve çarmpa testi olmasına rağmen elimle...

Yeni mesajlar