Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motorum 9200 kmde yalan yok motorumu biraz zorladım
motorun kalkışında bi sorun yok fakat debriyajın sertleştiğini hissettim ve giderken 7-8bin devirden sonra gaz vermeye devam ettiğimde sanki motor boşta gaz veriyormuş gibi sesi geliyodu ve hızı pek yükselmiyodu
6. viteste 150 gören motor 111de...
aksiyon kamerası önerileriniz neler siz hangi kameraları kullanıyorsunuz? ikinci el gopro 9 almayı dusunuyorum aslında. ikinci el almayı onerir misiniz? butceyi cok yormayacak kıvamda
ben de yeniyim motorumu daha subatta aldim ve 1200km yol yaptim. basta bende korkuyordum trafik olacagi saatlerde cikmaya hatta ilk aldigim gun defalarsa stop ettirdim dur kalk trafikte😃insan alisiyo yukarida dedikleri gibi iki uc gun motoru acmayinca ozluyorum bazen sirf motor surmek icin bir...
isim vermek yasak mı bilmiyorum şayet yasaksa silebilirim.
bağcılar çetin motor.
istanbulda önerdiğiniz işini düzgün yapan bajaj servisi biliyorsanız yazabilir misiniz?
Sifir aldigim rs200 motorumun rodaj bakim zamani gelmisti dun gittim bakimini yaptirdim. motorun aynalari gevsiyordu vs. o sorunlari duzelttirdim ayrica ve 3000 TL para alindi. Cevremde buna cok vermissin dolandirilmissin sikayet et diyen var gitmissin iyi yapmissin diyen var servise de zaten...
pulsar rs200 motorum var yazın istanbul-izmir yolculugu yapmayi dusunuyorum yapabilir miyim ve nelere dikkat etmeliyim? Ayrica bunun ucreti ne kadar olur gecisler vs. benzin dahil olmadan.