Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam ben ankara da oturuyorum ankaradaki motorcu arkadaşların bi grubu varmı veya buluşma noktası ben bahçelievlerdeki motorcuları görüyorum onlara baya bi özeniyoruz ankarada kiler bi forma cevap verirse seviniriz bi de etkinlik ve motodrag yapılacak mı
selam arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum ama motorum olmadığı için katılmamıştım ve sonunda kanuni seyhan 125t marka motoru aldım ve artık motorlu olduğuma göre yazabilirim diye düşündüm motor hasretini bayadır çekiyorum kullanmayıda yeni öğrendim ama çok pis kullanıyorum şimdi...
arkadaşlar ben yeni üye oldum motor sevdam çoğumuzun olduğu gibi küçüklükten geliyordu ama bu seneye kısmetmiş motor almam. motorum kanuni seyhan 125t abileri kadar güçlü olmasada bence yeni başlayan biri için en ideal motor tüm arkadaşlara sevgiler kazasız sürüşler dilerim