Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cenkmenderes bizde varmı dediğim aramızda böyle şov amaçlı kullanan ve namı heryerde duyulmuş aynı zamanda internet sitesi olan resim ve videolarını görebileceğimiz birisi demek istedim ben arama motorlarından arattım da bu adam avrupada ghostrider lakabıyla ün salmış bizde de öyle var mı bilgileneyim diye vede haberiniz varmı diye merakımdan sordum
yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim gerçi hepimiz birer ghostrider'ız ama yinede sitesi olan falan varmı diye sorim dedim Allah hepimize kaza bela göstermesin
motorcu_fortcu, hocam kusurta bakma bu motorcuyu anladıkta fortcu ne anlama geliyor.benim bildiğim fortcu otobüslerde karılara sarkan adamlara denir.birde ford kamyon kullananlara denir.benim bilmediğim başka bir anlamı varmı.varsa bilelim.kusura bakma
arvasi3 hocam ne kusuru sor tabi bu otobuste değil de motorda fort yapanlara deniyo... :cherry:saka bi yana biz ford cuyuz yani ford arabasını seviyoruz ford un motorsiklet gibi gönlümüzde ayrı yeri var bize diğer fortculuk yakışmaz biz motorcu adamız herkese tekrar selamlar