motor hayali olan biri kullanıcısının son içeriği

1. motor hayali olan biri

Ehliyet kurs fiyat

aklıma geldi oda aramadan önce burdan bilgi alabilirmiyim diye bi soriyim dedim.
  2. motor hayali olan biri

Ehliyet kurs fiyat

peki sen ehliyeti aldıkdan sonra herhangi biyere başka bişey ödedinmi egmdir falan yoksa 8bine ehliyete yazılın sınavları geçtin ehliyet geldi mi?
  3. motor hayali olan biri

Ehliyet kurs fiyat

Arkadaşlar bu yaz başına doğru a1 ehliyet almayı planlıyom yaş 16 ehliyet kursunun ortalama ne kadar tutacağını, kurs dışında bi ücret çıkıp çıkmayacağını bide biliyosanız ankara sincan veya çevresinde önereceğniz sürücü kursu varmı a1 için cevap verirseniz çok sevinirim
  4. motor hayali olan biri

sigorta kasko

beyler ben bu konularda baya cahilim mondial drift L almayı planlıyorum ama kasko/sigorta fiyatı ne kadar çıkıcak hiç bilmiyorum yardımcı olucak var mı ?
  5. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

eyw abi senin gibisini bulmak zor çoğu kişi bi yerde tanıdık olunca bi anda bi ego patlamsı oluyo sende bu olmamış saygı duyarım🤝
  6. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

bi dakka ya beynim yandı dalga kimle dalga geçiyon benle mi adamla mı ? 1772328667 aga ciddiyim noluyo 1772328915 adam akıllı bi cevap verir misin lütfen harbi beynim yandı gece gece
  7. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

tamam hadi diyelim doğru nerde yazıyo 50 yaş üzeri olduğu bana onu at 50+ logosu atana kadar
  8. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

utanılcak neyin olduğunu sorabilir miyim 16 yaşında olduğum için yada bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için mi utanayım nedir bu büyük yaş grubundaki ego anlamıyorum benden 40 sene önce doğdun diye kendini niye üstün görüyosun motor kullanmak isteyen/seven tek sen veya senin yaş grubun...
  9. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

knk 1 ehliyetide motoruda kendi paramla alıcam 2 aileme güveniyorum zaten olay şu motor alıcağımdan sadece annemin haberi var babama abime süpriz yapıcam yazın çalışıp aldım diye annemde bu konulardan çok anlamadığı için tek başıma halledbilirmiyime baktım 3 ruhsat da ben aylarca emek verip...
  10. motor hayali olan biri

16 yaş ruhsat

Beyler 16 yaşındayım yazdan önce ehliyet yazında motor almayı planlıyorum ama noterde ruhsatı kendi üzerime alabilirmiyim alabilrsem veli gerekli mi örneğin anne (baba) gelip de alabilir ruhsatı üstüne olsun tarzı oynay vermek zorunda mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim

Yeni mesajlar