sigorta kasko

Motosikleti
şuanda motorum yok volta vsm sürüyorum
beyler ben bu konularda baya cahilim mondial drift L almayı planlıyorum ama kasko/sigorta fiyatı ne kadar çıkıcak hiç bilmiyorum yardımcı olucak var mı ?

Sigorta firmalarının internet sitelerinden araç bilgilerini girerek teklif alabilirsin. Sigortam.net miydi neydi adı hatırlayamadım şimdi.

Motosikleti
Voge 250RR
beyler ben bu konularda baya cahilim mondial drift L almayı planlıyorum ama kasko/sigorta fiyatı ne kadar çıkıcak hiç bilmiyorum yardımcı olucak var mı ?
yaşın kaç eğer yaşın küçükse riskli kategorisinden başlatıyorlar şuan 8 kategori var diye biliyorum normalde ilk sigortayı 4. basamaktan alıyorlar ama sanmıyorum yaşından kaynaklı riskli değerlendirilebilrsin. Tahminimce 8k sigorta çıkar kasko da o civarda çıkar muhtemelen.

Benim merak ettiğim bir şey var,

Taşıt A kişisinin üzerine ve o taşıtla B kişisi kazaya karışıyor.
A kişisinin mi bir sonraki sigortası şişik çıkar yoksa B kişisinin mi?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosiklet sigortası üzerine uzmanlaşmış sigorta acenteleri var, bunlarda daha güzel fiyatlar çıkabiliyor, hele kasko için daha iyi oluyor bir kaza anında faydaları da oluyor takip için.
Ben İstanbul'da MRT sigorta diye bir acente ile çalışıyorum, 2016 sonunda xmax'ı sıfır alırken daha bayiden çıkmadan zorunlu trafik sigortası ve kasko yaptırmıştım onlara ama ofislerine bir kez bile gitmedi, telefonla hallediyorum yıllardır, sigortanın bitesine yakın arayıp yeni teklifi veriyorlar ben de telefonda kredi kartı bilgilermi veriyorum sonra poliçeyi mail ile gönderiyorlar, ikinci motorumun sigortasını da onlardan yaptırdım.

Eşimin kardeşi de sigorta acenteliği yapıyor, arabanın sigortalarını ona yaptırıyoruz ama motorlar için abi bize uygun fiyat çıkmaz bu iişle uzmanlaşmış acentelerin kotalarına göre ekstra indirimleri çıkıyor sen onlara yaptırmaya devam et demişti.

Motosikleti
Dominar D250
ruhsat sahibi kimse onun primi yüksek çıkar.

Ben İstanbul'da MRT sigorta diye bir acente ile çalışıyorum
ben motosikleti aldığımda doğru düzgün ilgilenmedi ve dönüş yapmadılar, ben de sigortayı sigortamnetten, kaskoyu dışarıdan yaptırdım. Ben poliçeleri kestirdikten 1 gün sonra dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
yaşın kaç eğer yaşın küçükse riskli kategorisinden başlatıyorlar şuan 8 kategori var diye biliyorum normalde ilk sigortayı 4. basamaktan alıyorlar ama sanmıyorum yaşından kaynaklı riskli değerlendirilebilrsin. Tahminimce 8k sigorta çıkar kasko da o civarda çıkar muhtemelen.

Benim merak ettiğim bir şey var,

Motosiklet ruhsat sahibi kimse onun primine göre yazılır. Sürücünün ehliyet bilgileri alınır, yoksa yakın zamana kadar karşılamıyordu sigorta, o da değişti yılbaşında.

Konu sahibine gelirsek, internette bir sürü sigorta işi yapan site var, gidip bir bilgilerini gir mesai saatlerinde, teklif al. Bir acentadan da teklif alabilirsin. Genelde noterler, hastanelerin etrafında acentaların ofislerini bulabilirsin. Ben Quickten yaptırıyordum, arabamın kaskosu için aradıklarında sordum motor için sigorta var mı diye, Allianz'dan 9 taksitli bir tık düşükten teklif verdiler, yapıştırdım valla. Biraz aramanı öneririm sevgili kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar