MotoiSLoVe kullanıcısının son içeriği

1. MotoiSLoVe

Artık son noktadayım :)

onca motor arasından eleye eleye son noktaya kadar geldim :) Farklı tarzlardada olsa bu 2 model arasında kaldım birincisi sıfır km mondial mcx roadracer ikincisi 2.ci el bi 2006-2008 model arası 20000-25000 km arası bi çok cbr 125 var o modelleri o kasaları ve 3buçuk 4 bin tl arasında fiyatları...
  2. MotoiSLoVe

Cbr 125 yeni kasa uzun yol performansı

Uzun yolda performansı nasıl ? 2kişi bayır yukarı ve rüzgara karşı nasıl ne oranda bi gücü vardır rahatmıdır yoksa öyle şartlarda gitmiyor diye motor zorlanırmı ?
  3. MotoiSLoVe

150 cc sınıfı tiger egzoz

150 mcx roadracer model motosiklet için tiger marka bi egzoz alsam nasıl bi faydası olur ? Son hızı yada çekiş gücü ne oranla artar ? ve 150cc için tiger egzoz sınıfının fiyatları ne aralıktadır?
  4. MotoiSLoVe

Satıcı yarın haber bekliyor benden :/

Motor için konuştum bugün bi mağazayla mondial mcx mi , Lifan emisol mü ? Fikir verin lütfen
  5. MotoiSLoVe

Mondial 2014 modelleri...

Mondialin 2014 modellerinden haberi olan varmı ? Mcx roadracerin yeni bi kasası yada daha güçlü bi alt motorlu kasası gelicekmi
  6. MotoiSLoVe

Kızmayın tavsiye istiyorum :D

Artık bi kuryeye küçük motor yakışmıyor ya 3000tl ve 5000tl arası gibi geniiiiş bi bütçem var 2.ci el yada sıfır bu paralar arasına alabileceğim güçlü torklu kalıplı bi motor arıyorum makine arıyorum varmı tavsiyesi olan :)
  7. MotoiSLoVe

Pazartesi İş Başıııııııııııııııııııı :))))

Sonunda istediğim işi buldum ve başvurum kabul edildi :)) Dilek ecza deposunda motorlu kurye olarak işe başlıyorum arkadaşlar :) Tüm ekipmanı vericekler ve yamaha ybr yada honda cbf model motosiklet tahsis edicekler sabah 8 akşam 7 çalışcam eskişehir genelinde tüm eczanelere hizmet edicem ve...
  8. MotoiSLoVe

2014'ü Beklemelimiyim

Şimdiden almak biraz salaklıkmı olur sıfır motor arkadaşlar 2014e az kaldı her markanın her modelin yeni modeli,kasası gelicek belki yepyeni başka modeller gelicek beklemelimiyim sizce mondial mcx'in yeni kasası yada daha güçlü bi motoru gelebilirmi ki yada mondial ve lifanın yeni modelleri
  9. MotoiSLoVe

Kask Hakkında Yardım

Merabalar arkadaşlar şimdi olay şöyle her hafta sonu en az gidiş geliş toplam 80-100km arası yola çıkmayı çok seviyorum aynı yerde olsa sırf çay içmeye gitmeyi seviyorum kız arkadaşımla beraber yolda giderken yüksek hızlarda rahat rahat konuşamıyoruz yani sadete geliyim kaskın camı kapalı...
  10. MotoiSLoVe

Eskişehirden selamlar... :)

2 Senedir bu forumdayım zaten ama bi takım arkadaşlar yüzünden yeni üyelik almak zorunda kaldım :) Belki bi zaman sonra eski üyeliğimin adını söyleyebilirim :) Yaşım 20 eskişehirdenim :cat: