MoKo777 kullanıcısının son içeriği

1. MoKo777

Trafik Sigortasında Tavan Uygulaması 12.04.2017 Başlıyormuş !

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1457400-trafik-sigortasinda-tavan-belli-oldu Trafik sigortalarına düzenleme yapılmış. Bu başlığı; gerçekten de fiyatlarda söylendiği gibi indirim olacak mı diye, yeni sigorta yaptıranların eski aldıkları fiyatla beraber yazmaları için açtım. Ben 2...
  2. MoKo777

Motosiklet Hırsızlarını Şişeye Oturtmak

İddiaya göre motosiklet hırsızlığıyla suçladıkları iki genci şişeye oturtmuşlar.Eğer bu gençler gerçekten motosiklet hırsızıysa üzüldüğümü söyleyemem.Millet kendi adaletini kendi sağlamaya başlamış artık. http://www.milliyet.com.tr/korku-filminden-beter-gundem-2349898/ Not: Kimseyi suça teşvik...
  3. MoKo777

MT-25 Kullanıcıları Başlığı Neden Kapatıldı ?

Yöneticilere mesaj attım fakat konuyla ilgili geri dönüş olmadı. MT-25 kullanıcıları başlığı kapatılmış. Sebebi nedir acaba, bir yanlışlık mı var ?
  4. MoKo777

Motordan Gelen Koku Hakkında (wd40 yanığı olabilir mi?)

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 3 saat önce motorumun zincirini temizledim ve sonrasında yağladım.Motorun zincirini temizlerken hazır elime wd40 değmişken motor bloğunun oralara bazı metal aksamlara falan da sıkayım dedim ve ondan sonra motoru bıraktım.Motor 3 saat yattıktan sonra keyfi gezmek...
  5. MoKo777

2016 Motosiklet Fuarı Çekiliş Sonuçları

Merakla beklenen 2016 Moto Expo Motosiklet Fuar çekiliş sonuçları açıklandı. KTM RC200, Ducati Scrambler ve bisikletleri kazanan talihliler belli oldu. Kazanan asil ve yedek talihlilerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Scrambler Ducati Kazanan Asil Talihli ABDURRAHMAN AYDIN KTM RC200...
  6. MoKo777

Motosikletin altını vurdum çalışmıyor.Bilgisi olanlar bir baksın lütfen.(Fotoğraflı)

Az önce bozuk bir yolda motosikletin altını vurdum ondan sonra stop etti.Vurdum dediğim de çok yavaş bir şekilde vurdum.Neyse biraz inceledim falan akan bir yağ vs hiç bişey yok.Sadece bir kablo var o kopmuş.Kablonun da fotoğrafını çektim mesajın sonuna ekleyeceğim.Motor boş vitesteyken...
  7. MoKo777

MT25'e bu egzoz nasıl olur ?

250'lik motorda egzoz sizce güzel,tatmin edici,trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi yoksa hiç gerek yok mudur ? Bir de internete baktığımda akrapovic egzozlar 1200-1300 TL civarında en ucuz.Dün hudson dükkanını gezerken bu egzoza denk geldim.Akrapovic için ucuz bir...
  8. MoKo777

5 gün önce çıkarılan plakaya 11 Aralık 2013'te HGS geçiş ihlalinden 165 lira ceza

5 gün önce çıkarılan plakama hgs aldım.Az önce girip bi sorgulayayım dedim hgs nin sitesinden 11 Aralık 2013 Mahmutbey-Ankara geçiş ihlali diyor.Mail attım adamlara ama önceden de atmıştım bir kez 1-2 hafta sürmüştü geri dönmeleri.Daha önce başına gelen var mı böyle bir şey ? O ihlal oradan...
  9. MoKo777

Sizce motor altımda ufak kalmış mı ? (Yamaha MT 25)

Bugün motoru gidip bayiide inceledim.Motor çok hoşuma gitti.Tabiki ABS olsa daha iyi olurdu ama ona rağmen bu motoru almayı düşünüyorum.Sizce altımda küçük durmuş mu ? Yoksa tarz gereği bu şekilde durması normal mi ? ( Bundan önce kuba superlight 200 kullanıyordum ciddi bir tarz değişikliği...
  10. MoKo777

5700 KM.2014 MODEL SUPERLİGHT 200

Bütün detaylar ilanda mevcuttur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-tertemiz%2Cbakimli-5700-km-de-superlight-200-232204320/detay
  11. MoKo777

Olan yine motorcuya olmuş.Beylikdüzü ölümlü kaza.

Dün annem oradan geçiyormuş bu kaza esnasında bana dün akşam motoru sat artık diyordu üzülmüş etkilenmiş baya. Yine olan suçsuz motosiklet sürücüsüne olmuş.Allah rahmet eylesin. http://www.iha.com.tr/haber-beylikduzunde-zincirleme-kaza-1-olu-3-yarali-475405/
  12. MoKo777

Motor Arızası - Yardım

Arkadaşlar bugün motorumla ışıklarda durduktan sonra motor stop etti ve bi daha çalışmadı şansıma eve yakındım da iterek eve götürdüm.Ayak marşıyla çalıştırmaya çalıştım öyle de olmadı.Motorum henüz 800 km'de ama çin malı.Kuba superlight 200.Sizce problem neden kaynaklanıyordur bu sorunu nasıl...
  13. MoKo777

Gösterge sıfırlama

Arkadaşlar öncelikle acemiyim sorum saçma gelebilir ama az önce benzin aldım kilometreyi sıfırlıyım dedim göstergenin solunda hafif çıkıntı düğme gibi bişi var onu döndürdüğümde rakamlar oynar gibi oldu ama sıfırlanmadı sonra da elimde kaldı :) Bu gösterge nasıl sıfırlanıyor acaba benim...
  14. MoKo777

Herkese selamlar ilk motor ilk heyecan

Herkese merhaba.Ben Erkan 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.3 gün önce kuba superlight 200 le motorsiklet serüvenime başladım.Tecrübem henüz 90 km onun dışında sadece 1 saat ehliyet eğitiminde motor sürdüm.Bu forumu bir süredir takip ediyorum ama motoru aldıktan sonra üyeliği yeni açtım.Herkese...

Yeni mesajlar