Motosiklet Hırsızlarını Şişeye Oturtmak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Devletin adelet mekanizmasına insanların güvenmediği bir toplumda bireyler ne yazık ki kendi düşüncelerine göre adalet tesis etme çabalarına girdikçe daha kötü şeyler olacak...

Ülke olarak freni patlamış bir kamyon gibi gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Devletin adelet mekanizmasına insanların güvenmediği bir toplumda bireyler ne yazık ki kendi düşüncelerine göre adalet tesis etme çabalarına girdikçe daha kötü şeyler olacak...

Ülke olarak freni patlamış bir kamyon gibi gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Keşke yasalar caydırıcı olsa millette güvense

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle yapılan eylemi tasnif etmemek ile birlikte, Mal kolaymı kazanılıyor ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Keşke yasalar caydırıcı olsa millette güvense

Yasalar caydırıcı değil malesef.

Hep söylerim,hukuk güçlünün,zenginin fahişesi olmuş bu ülkede.

Ben aylar önce motosikletimi çaldırdım. Sonra buldum. Karakolda ben suçlu çıkacaktım.

Sen motosikleti bulmak için hiçbir çaba içinde olma,ben kendi imkanlarım ile motosikletimi bulayım,sonra nasıl bizden habersiz bulursun de,beni suçla...

Böyle enteresan işler...

He bu arada çalınan 1000rmızı bugün satın aldık! Bak satın diyorum. Allh razı olsun kolilere koyup paket yapmışlar.. Adalet falam filan aramayın bu ülkede!!

Kendi başlarını yakmışlar bi temiz tokatlıcaktılar yollucaktılar şişeye oturtmak ne yav

Daha dün Nijeryada yiyecek çalan bir çocuğu linç edip boynuna benzinli lastik geçirip yaktılar haberini okudum.Nereye gidiyoruz belli değil.

Çünkü o fanteziye giriyor. Çalınan motor bahane.
"Oh iyi olmuş" diyen arkadaşlar da o işlemi uygularken kendini bir hayal etsin bakalım.
Nereden baksanız sapıklık o.

Muhalefet olduğumu düşünmeni istemem. Ama ben olsam ben de yapardım.
İster fetiş olsun ister fantazi. Ses getiren bir harekette bulunmazsan CMYLMZ abimizin organize işlerde söylediği gibi:

İki tip dayak vardır. 1- yaratıcı dayak 2- sıradan dayak.

Çünkü onlar eteklerini öptükleri hocaları yamuk yaptığı için 100.000 kişinin işine son vermekle uğraşıyor. Motor hırsızlığı da neymiş.
Şimdi bide biat edecek yeni hoca bul ne zor işler.

Vallahi iyi yapmışlar fakat aldıkları ceza çok büyük. Tecavüz eden 10 yıl yemiyor belki hiç yatmıyor birde şuna bak.

Adamın dötüne şişe sokucam 15 sene ceza yatıcam .Adamın bebesini sevicem.Evlenip sevmeye devam edicem.Garip ülkeyiz yemin ediyorum.

He bu arada çalınan 1000rmızı bugün satın aldık! Bak satın diyorum. Allh razı olsun kolilere koyup paket yapmışlar.. Adalet falam filan aramayın bu ülkede!!

ne kadar verdiniz 5-6 bin demiştiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Adamın dötüne şişe sokucam 15 sene ceza yatıcam .Adamın bebesini sevicem.Evlenip sevmeye devam edicem.Garip ülkeyiz yemin ediyorum.

okurken tüylerim ürperdi.

Hırsızı motosikletle , şişeyi sokanı da hırsızla evlendirir bu işi tatlıya bağlarız. Herkes mutlu olur :rendeer:

Bir ülkede adalet olmazsa vatandaş çıkar kendi mekanizmasını uygulamaya koyar. Ne yazık ki çok kötü bir yöne gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar