mnurbulut kullanıcısının son içeriği

1. mnurbulut

Yokuş aşağı bırakılan motorun önüne araç park edince

Arkadaşlar ufak bi problemim var. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Geçen kız arkadaşımla bi kafeye gittim. Motorumu yokuş aşağı doğru bıraktım. Tam önüme bi araba park etmiş. Ayaklarıma geri itemedim. Geçen insanlardan baya baya itmelerini rica ettim :D var mıdır bu durumun çözümü? İlla...
  2. mnurbulut

Regal Raptor dd 150e-2 fren kitleme sorunu

Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ev arkadaşımın motoru için açıyorum. Başlıktan da anladığınız üzere arkadaşım regal raptor kullanıcısı. 5.000 kmde. Allahtan yavaş gittiği bi anda arka freni kitlemiş kendini ve olduğu yerde kalıvermiş. Fren kafasına göre şişip boşalıyor. Servisine götürdüğümüzde...
  3. mnurbulut

Telefonum motordan düştü

Arkadaşlar merhaba. Baya bi konu dışı ama. Bugün havanın da güzel olmasıyla beraber arkadaşlarla dolaşalım dedik. Sahil yolundan tatlı tatlı giderken korna çala çala bi araç yanıma yaklaştı. Telefon telefon diyip duruyodu. Anlamadım haliyle :D O ara cebimi mi kontrol ediyim dedim ki telefon yok...
  4. mnurbulut

Kask tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Biliyosunuz yeniyim forumda. Ben MT Revenge kask kullanıyorum. Almama sebep olan sharptan 5 yıldız alması oldu. Kimileri sharp testi için şaibeli diyor bu kafamı karıştırıyor gerçekten. Şimdi sıra kız arkadaşıma kask almakta. MT Revenge kaskın renklerini kendi pek beğenmedi...
  5. mnurbulut

Sizce iyi mi yapıyorum?

Merhaba abilerim ablalarım. Biliyosunuz forumda yeniyim. Henüz motorum yok. Yarın nasipse Pulsar 200 NS alacağım. Trabzonda olduğum için çevre illerdeki ilanlara baktım. Rize'de bir Pulsar buldum. Motorcu olan iki ev arkadaşımın çok hoşuna gitti. Linki bırakıyorum...
  6. mnurbulut

Herkese selamlar

Arkadaşlar merhaba. Ben Muhammed, Trabzondan foruma katıldım. Burada öğrenciyim. Çok motor isteyip vazgeçtim en sonunda cesaretimi topladım. Ehliyetimi aldım ekipmanımı tamamladım. Nasipse forumda da aktif olmayı düşünüyorum. Henüz motor almadım. 8-9 bin lira gibi bir bütçem var. Pulsar NS200...

Yeni mesajlar