mmeerrtt kullanıcısının son içeriği

1. M

zorro 100 cg sport kulanicilari

Motor hakkindaki iyi ve kotu goruslerini soylermisiniz alinacak bi makinami
  2. M

falcon 150 lion

arkadaslar bı arkadasım bu motoru almak istiyor sizce nasıl bı motor bende kuba çita 150r yi begeniyorum sizce hangisi kuba çitamı falcon lionmu hangisi iyidir
  3. M

kuba çita 150r

arkadaslar kuba cita 150r almak ıstıyorum sızce nasıl bı motor gorunus olark hos fakat hız,rahatlık,cabuk arıza verırmı ve nekadar yakıor bunlar hakkında benı bılgılendırırsenız cok ii olur.ozellıkle yakıtı konusunda 100 kmde normal ve agresıf kullnanımını yazarsanız sevınırım.
  4. M

falcon 150 sport

Arkadaslar falcon 150 sport almayi planliyorum kullanan arkadaslar var iyi kotu yanlarini yazabilirmi motor nasildir Alinirmi
  5. M

cub tan iyi anlayanlar yardim edebilirmi

Ardaslar bende cub motor kullanicisym ve motorumdan cok ses gelmeye basladi bi arkadasimda dislileri degistir dio bunn icn neyapabilirm .birde motorumu 110 luk yaptirmak istiyorum 125 lik yaptirActm fakt fazla agir gelir diye 110 luk yaptiricm sizce nasil olur motoru bozarmi ,ilerde cok sorum...
  6. M

arkadaslar bana lutfen yardim edin onemli ...

Arkadaslar oncelikle merhaba.bu siteye yeni uye oldm bi kusurm olursa affola.ben size birsey sormak istiyorum.ben mondial 100 ukh kullanicisym motorum eskidigi icin deistirmk istiyorum aklimda uc dort model var ama benm icn en onemli olan yKiti 100 kmde ne kadr yakiyr bu.mpdellerm mondial 100 mg...