Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar, foruma çok önceden kayıt olmuştum; o zamanlar ehliyetim ve bir motorum yoktu.. şimdi baya değişen şey oldu hayatımda ve yeniden forumdayım mümkün olduğunca aktif olarak... :)
Arada neredeydin ne yaptın arkadaş? şimdi motor sevdalısı olarak neler yapıyorsun diyecek olursak...
Herkese merhaba. böle aniden oldu ama, topluca buluşup bağdatcaddesi, sahilden bir tur atıcaz arkadaşlar, ondan sonra duruma göre bakarız. . .bir program yok amaç sadece motor kullanmak ve zevkini beraber yaşamak. bu fikirde olanları saat 20:45 de caddebostan migros otoparkında (aşağıda olan)...
alalı epey oluyor ama fotografını koymak bugune nasipmis...
hayırlı olsun dileklerinizi bekliyorum...
ayrıca aksesuar olarak orjinal honda ön cam aldım.
arkadaşlar bu sene yine 29 ekimde motorcuların geçişi olucak mı? baya kazalar ölenler filan oldu bu sene bilgisi olan var mı? olursa bizim forumda katılıcaktır heralde ?
herkese merhaba arkadaslar. . . daha oncedende babamı, ailemi nasıl ikna edebilirim diye konular acmıs idim. . . (ben 17-18 yasında iken)
simdi 20-21 oldum ikna konusunda baya asama kaydettim ancak simdi son bisi kaldı guvenli alet degil cok tehlikeli diyor babam (motora binmek köprüden...
daha önce böle bişi yapan oldu mu ben bu yaz almak istiyorum yok sa ölecem yani artık motorsuzuluktan . . .
bu arada peugeot benim bisikletin markası
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere...
öncelikle herkese merhaba :king: ben 2 yıldır babama motoraldırmaya çalışıom ama bir türlü ikna edemiyorum :salut: . . .nasıl ikna edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. . . (