motorun güvenli olduğuna nasıl ikna edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese merhaba arkadaslar. . . daha oncedende babamı, ailemi nasıl ikna edebilirim diye konular acmıs idim. . . (ben 17-18 yasında iken)

simdi 20-21 oldum ikna konusunda baya asama kaydettim ancak simdi son bisi kaldı guvenli alet degil cok tehlikeli diyor babam (motora binmek köprüden atlamak gibi bişi oglum diyor)bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum hersey icin teşekkürler; ....

daha önce konu açmışsın ya işte..
aile nasıl ikna edilir diye sormuşsun daha önce, güvenli olduğuna ikna etmek de buna dahil.
sorunun cevabı önceki açtığın topikte yani. sen bi onu tekrar oku istersen:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikna edecek birşey yok bence.
ben bunu istiyorum ve kullanıcam dersin bu kadar basit. Sen her konuda aileni ikna etmeye kalkarsan ohoo o zaman kendine olan özgüvenini hiçbir zaman sağlayamazsın. (Tabii benim söylediğim motoru kendi paran ile alırsan geçerli)
napacak evlatlıktan mı reddedecek :))
Rahmetli Özal'ın bir sözü vardı; bu kdv, yapılan reformlarla ilgili. "Alışırlar..alışırlar.."

kardeş bende bilgisayar konusunda ikna edemedim sonra lanet osun dedim kendim biriktirdim kendim aldım şimdide sıkıyosalar desinler

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Daha önce konu hakkında her türlü detaya değinilmiş, açılmış başlıklar var, lütfen forumun ARAMA özelliğini kullanarak onlardan devam edin.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar