Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar yeni motorum için artçıyı etkilemeyecek çift taraflı bez çanta önerisi olan varsa seçim yapıp resimde ekleyeceğim fiyat/performans ürünü olursa çok daha iyi olacak motordu kasktı çanta ruhsat plaka ehliyet derken araba maliyetine gelecek mübarek alet :)
Merhaba arkadaşlar kask araştırıyordum marka güvenlik test vs derken airoh speedfire modelinin 4 yıldız koruma aldığını gördüm jenerik fiyatı yurtdışı 60 usd Türkiye de 130 tl civarı var sizce normal mi ve sahte klon üretim vs olabilir mi ? yine 200-300 bandında da 4-5 yıldız almış ürünler var...
Bir bayiden her iki motor için aynı fiyatları aldım sizce hangisini seçmeliyim ? ktm250 de olabilir ancak 390 da hatrı sayılır güç tork farkından başka çelik fren hortumu led far vb extralar olduğunu belirttiler değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar motor kullanımı tecrübem var ancak ilk motorumu bu sezon almayı düşünüyorum ktm 2017 modeller henüz gelmemiş bayiyi aradım ellerinde sadece duke 200 olduğunu ve serviste abs takılabileceğini belirttiler (2000tl) bunun orjinalden farkının olmadığını belirtti uzun yolda...