Airoh 4 yıldız kask 130 tl sahte olma ihtimali ?

Merhaba arkadaşlar kask araştırıyordum marka güvenlik test vs derken airoh speedfire modelinin 4 yıldız koruma aldığını gördüm jenerik fiyatı yurtdışı 60 usd Türkiye de 130 tl civarı var sizce normal mi ve sahte klon üretim vs olabilir mi ? yine 200-300 bandında da 4-5 yıldız almış ürünler var az da olsa kafam karıştı açıkcası.

Normal stok ürün olması lazım artık eldekilerin(ben bir süredir üretilmiyor diye biliyorum) benimde ilk kaskım airoh speedfire idi ve 4 yıldız ve fiyat nedeni ile almıştım.
Çokta memnun kaldım benim memnuniyetler genelde denenmiş memnuniyetler kendisi ile uçarak arabaya kafa atmışlığım mevcut.

Bu arada ayrıntı olarak iç kısmı sökmek için kullanım klavuzu istemiştim firmadan hemen göndermişlerdi maille.

Son düzenleme:
Normal stok ürün olması lazım artık eldekilerin(ben bir süredir üretilmiyor diye biliyorum) benimde ilk kaskım airoh speedfire idi ve 4 yıldız ve fiyat nedeni ile almıştım.
Çokta memnun kaldım benim memnuniyetler genelde denenmiş memnuniyetler kendisi ile uçarak arabaya kafa atmışlığım mevcut.

Bu arada ayrıntı olarak iç kısmı sökmek için kullanım klavuzu istemiştim firmadan hemen göndermişlerdi maille.
Çok iyi oldu tecrübenizi belirtmeniz peki havalandırması buğulanmadı vs fazla bir olumsuz yanı varmıydı ?

Sharp testinden 4 yıldız almış ls2 ff352 kask var ben kullanıyorum 180 tlye aldım memnunum gayet de sağlam gözüküyor daha bir yerleye kafa atıp deneme şansım olmadı kışın biraz buğu yapıyor ama bide çene kısmından çok hava giriyor üşüyorum 😅

Sharp testinden 4 yıldız almış ls2 ff352 kask var ben kullanıyorum 180 tlye aldım memnunum gayet de sağlam gözüküyor daha bir yerleye kafa atıp deneme şansım olmadı kışın biraz buğu yapıyor ama bide çene kısmından çok hava giriyor üşüyorum 😅
220 filan hocam fiyatı 180 e nereden aldınız ?

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Büyük ihtimal arkadaşların dediği üretim tarihi eskidir.2015 üretime kadar alınabilir diye düşünüyorum.Ama daha eski ise bulaşmayın.

Çok iyi oldu tecrübenizi belirtmeniz peki havalandırması buğulanmadı vs fazla bir olumsuz yanı varmıydı ?

Rahatlık ve beraberinde gözlük kullanımı gayet iyiydi
İyi birşey mi bilmiyorum yanları görme oranım da şuan ki kaskıma göre daha iyi idi
Buğulanma normal seviye de ama pinlock iyi olur
Ses yalıtımı makul düzeyde idi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar