milanodriver kullanıcısının son içeriği

1. M

Amma da Kic Seven Varmis Arkadas

Trafik sIkisIk; E-6 akmiyor. Dur kalk trafik var. Hava kararmis. Emniyet seridinden, “yaw arabanin biri ne olur ne olmaz, emniyet seridine girer mi girer” endisesiyle; hafiften de seridin sagindan 50-60 gidiyorum. Pozisyon full dikkat. Bana kalsa bir tik daha da yavas gidecegim ama iste o kic...
  2. M

Alinik 2015-2016-2017 Ducati Scrambler Classic

Selam herkese, Her ne kadar bu bolum satilik ilanlari icin olsada, daha fazla ziyaret edilecegini ve buna istinaden daha cok kisiye ulasacagini dusundugumden bu bolume bir "alinik" ilani vermek istedim. Baslikta da belirttigim uzere,Ducati Scrambler'in Classic modelini aramaktayim. Cevresinde...
  3. M

2018 V Strom 650 XT

Selamlar herkese, 43 yasindan sonra; motorsiklet bana uzak, tehlikeli, ne gerek var diyen bende motor meraki hasil oldu. 2 haftadir saatlerimi youtube'da incelemeler, nasil viraj alinirlar, ne nedir, nasil surulur, ekipman nasil yapilir, neler lazim vs derken Ciddi ciddi kendimi kaptirmis...
  4. M

Selam Hepinize

Selamlar, Ismail ismim, Istanbul Acibadem'denim. Sitenin yas ortalamasina baktim, ben (43) nispeten az olan grubun icindeymisim :-) Bu yastan sonra motor meraki zerk oldu; bakalim nasil olacak. Seneler once bir haftaligina scooter kullanmistim tatilde, o zamandan sonra motora binmek kismet ve...