- Konu Yazar
Trafik sIkisIk; E-6 akmiyor. Dur kalk trafik var. Hava kararmis. Emniyet seridinden, yaw arabanin biri ne olur ne olmaz, emniyet seridine girer mi girer endisesiyle; hafiften de seridin sagindan 50-60 gidiyorum. Pozisyon full dikkat. Bana kalsa bir tik daha da yavas gidecegim ama iste o kic sevenler yok mu, izin vermiyorlar. Ben de son zamanlarda istemeden de olsa hizimi bir tik arttirdim.
O da ne? Hemen sag arkamda bir tane motor. Yetmez ama. Bir tanede hemen arkamda. Soloturk muyuz arkadas. Atasozunde dendigi gibi. Dertler cifter cifter; mutluluklar ara sira gelir. Bu dertlerden heryerde mi var mubarek?
Yaw arkadas. Amma da seviyor bazilari ondekinin kicindan gitmeyi. Tercihler farkli anlasilan. Lakin mevki yanlis. Taksim-Harbiye arasi en uygun yer. En azindan E-6 da o saatte ekmek cikmaz.
Gercekten motorcunun dusmani motorcu. Arabalardan kimse dert yanmasin. Biz bize yeterde artariz.
Uzun Uzun yazmaya gerek yok. Lafin cogu cocuga soylenirmis.
Yapmayin etmeyin.
O da ne? Hemen sag arkamda bir tane motor. Yetmez ama. Bir tanede hemen arkamda. Soloturk muyuz arkadas. Atasozunde dendigi gibi. Dertler cifter cifter; mutluluklar ara sira gelir. Bu dertlerden heryerde mi var mubarek?
Yaw arkadas. Amma da seviyor bazilari ondekinin kicindan gitmeyi. Tercihler farkli anlasilan. Lakin mevki yanlis. Taksim-Harbiye arasi en uygun yer. En azindan E-6 da o saatte ekmek cikmaz.
Gercekten motorcunun dusmani motorcu. Arabalardan kimse dert yanmasin. Biz bize yeterde artariz.
Uzun Uzun yazmaya gerek yok. Lafin cogu cocuga soylenirmis.
Yapmayin etmeyin.