mgokbulut727 kullanıcısının son içeriği

1. mgokbulut727

Motorsiklet seçimi.

Selamun aleyküm, vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Hero hunk motorumu a1 ehliyetine uygun olmadığı için satılığa koyduk. Şuan yeni bir motor bakıyorum. Aklımda R125- Rc125- Duke 125- Cb125R var. En çok aklıma yatan ise cb125r. Felaket bir motorsiklet olmuş, fuardada görüp, inceledim. Boyum...
  2. mgokbulut727

Ekipman için yardım.

Selamun aleyküm, hayırlı cumalar. Motorumu yaklaşık 2 ay önce aldım, fakat ekipmanı alamadım, şimdi nasip oluyor inşallah. Motorum okadar büyük motor değil 150 cc 17hp naked. Kendime göre mont kask ve eldiven arıyorum. Montu Prohel Colombia olarak seçtim, sizinde fikirlerinizi veya başka...
  3. mgokbulut727

Motosiklet ekipman için yardım.

Selamun aleyküm. Sonunda Hunk'uma kavuştum. Şimdi sıra geldi ekipmanlara. Ekipman konusunda bir bilgim yok fakat toplam olarak 1000tl ye çıkabilirim. Kaska daha ağırlıklı 400-500 tl vermek istiyorum.17 yaşımdayım öğrenci/genç işi birşeyler istiyorum. Bana yardım edebilirmisiniz ekipman...
  4. mgokbulut727

YENİ BAŞLANGIÇ MOTORU

Selamun aleyküm, kandiliniz mübarek olsun. Yeni bir motor almaya karar verdim, yaşım 17 bu zamana kadar yaklaşık 20.000km scooter tecrübem var [Tvs Jupiter]. Şimdi ise bir vitesli motora geçiş yapmak istiyorum, fakat çok kararsızım. SS motor istemiyorum çünkü 125 lik ss lere o kadar para...

Yeni mesajlar