- Konu Yazar
Selamun aleyküm, hayırlı cumalar. Motorumu yaklaşık 2 ay önce aldım, fakat ekipmanı alamadım, şimdi nasip oluyor inşallah. Motorum okadar büyük motor değil 150 cc 17hp naked. Kendime göre mont kask ve eldiven arıyorum. Montu Prohel Colombia olarak seçtim, sizinde fikirlerinizi veya başka önerileriniz varsa 500tl ye kadar alabilirim. Kask olarak Ls2 ff352 almayı düşünüyorum, 260tl oda. 1.5 ay giyeceğim sonra yeni kask alıp bunu artçı kaskı yapıcağım, nakit az olduğu için bu kaskı seçtim. Eldiven olarak birşey seçemedim fakat ortalama 100tl verebilirim eldivenede, sizin fikriniz nedir, bugün satın alıcağım hepsini internetten, çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. 
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Gms marka mont nasıldır, 170 euro bizim buradaki mağazada yaklaşık 700tl denk geliyor fakat çok güzel, rengi olsun korumaları olsun şuanda gözüm ona kayıyor biraz daha para verip sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Gms marka mont nasıldır, 170 euro bizim buradaki mağazada yaklaşık 700tl denk geliyor fakat çok güzel, rengi olsun korumaları olsun şuanda gözüm ona kayıyor biraz daha para verip sizce ?