MGC45 kullanıcısının son içeriği

1. M

1900 Km'de İkinci El Motor Alırken Dikkat Edilecekler ?

Eyvallah üstad bende adamdan foto istedim çünkü hafta sonuna randevulaştık. Adam göndercek zaten. Bu motorun incelemelerde de şase kaynağını çırak mı yaptı diye makara yapıyorlardı 😁 1779355309 Pas dediği buymuş. Bu bir sıkıntı mıdır ? Aynı motoru süren bir arkadaş zımpara ile halledilir dedi...
  2. M

Ulen bende huylandım zaten. Hiç gidip görmesem mi motoru dedim adama kapora da atmadım. İçimize sinerse notere geçeriz dedim
  3. M

CF'nin bazı modellerde de oluyordu o tip şeyler ama ben pek yaşamadığım için bilmiyorum. Bu şasede adamın gördüğü parmak ucu kadar pas ne sıkıntı yaratır? Temizlenip çözülmez mi yoksa sıkıntı iş mi
  4. M

Ya motor çok tarz. Adamda işin doğrusu Kawasaki alacak biri. Yani imkan bütçe olan bir abimiz. Bunu da elden çıkartıyor. Maksat düzgün motor Alalım yoksa tarz stil efsane
  5. M

Selamlar, Rks(QJ) Srv 125 model bir motoru ikinci motorum olarak almayı planlıyorum ve fiyatı makul. Motorun sahibi 50 yaş üstü bir abimiz ve dürüst biri. Kilometre 1900 ve motorun tek kusuru 2. Viteste antrenman sürüşü yaparken yan yatmış. Egzoz koruma demiri üstünde çizik, sağ depo da biraz...
  6. M

208 KG Scooter İle Düşmek

Evet bunu mutlaka deneyeceğim
  7. M

Gidip hususi ani frenleme ve duran motorun denge pratiklerini çalışsak olur gibi o zaman
  8. M

Bunu çok büyütmeye gerek var mı yoksa istisna gibi mi düşünmek lazım
  9. M

Banada motorun durur halde ağırlığı bazen tuhaf geliyor ki 2000 kmdir kullanıyorum motoru ve iki parmak ile etrafında gezip dengede tutma pratiklerini bile yaptım. Yani motorun kasa ağırlığı mı acaba bana fazla geliyor. 78 kilo adamım ama yapılıyım 1778827785 Sana şöyle bir detay vereyim...
  10. M

Üstad ön arka ABS var benim motorda ve çalışmasıda güzel. Bende anlamadım nasıl başardık bu işi😁 1778827471 Mantıklı bende alışkanlık olmuş combo fren benim dünkü olayda da duruş öncesi hızım düşüktü aslında. Motorun ağır olmasının etkisi var mı
  11. M

Hah not olarak ekleyim. Vitesliden gelen alışkanlık hep ön ve arkayı aynı anda sıkarım ama tabiki amatör gibi delice değil. Zaten ön arka ABS var motorda
  12. M

Arkadaşlar selam Rks Blade 350 kullanıyorum ve dördüncü farklı motorum. Hayatım boyunca hiç düşmemiş ve motor devirmemiştim. Zontes ZT200c'den blade 350'ye geçtim ve daha önceden scooter deneyimim vardı. Tabi zt200c 154 kilo ve bacaklarla rahat kavranan klasik bir motosiklet olduğu için onda...
  13. M

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Valla Siboptan çıkmıyor baba. Benim lastik 14 inç yok yani sökmesi takması bu kadar zor alet ben görmedim. Haa milletin 17 inç jantlarına kolay girip çıkıyordur bilemem ama sökmesi bu kadar zor ürün görmedim. Çok kolaysa atın video 1775505723 Ben bulaşmam abi bu saatten sonra. Uzun yolda lazım...
  14. M

Valla kardeşim bok gibi ürün benzinlikte sıradan bir hava basmanın gözünü seveyim. Bu kadar hızlı hava kaçıran bir alet ben ömrümde görmedim. Satcam direkt dahada ilişmem böyle verimsiz ürünlere
  15. M

Ulan bende mi sıkıntı var anlamadım ürünü lastiği şişiriyor ama Siboptan çıkmak bilmeyip lastiği geri indiriyor. HEmde öyle böyle bir indirme değil, lastik kaderine bıraksam patlasa daha yavaş iner😁 Bu 1400 TL değerindeki sikko ürün yerine insan gibi kolayca çıkan bir ürün var mı yoksa tüm...

Yeni mesajlar