Metos kullanıcısının son içeriği

1. M

Aralarında kaldım ?

250 cc motor almayı düşünüyorum , Cb250 R görünüş ve yakıt olarak , Mt 25 çift silindir ve daha tokrlu olması nedeni ile aralarında kaldım , belki duke 250 de olabilir ama karar veremedim , sizce hangisini almam daha mantıklı olur ?
  2. M

MOTOSİKLETİNZİDE GPS MEVCUT MU ? ANKET

Hırsızlık olayları durdurulmuyor , hırsızlık yapan gözaltı alınıp salındığı için ve cezalar pek de ağır değil malesef bu yüzden önü kesilemiyor ,ben de gps almaya karar verdim aliexpressde malum ucuz ordan almayı düşünüyorum...
  3. M

Motosiklet Kaplama

Yeni motosiklet almayı düşünüyorum , alacağım motoru ucuzlarından seçtiğim için rengi sarı olucak muhtemelen bende bunu kaplamak istiyorum , piyasadaki kaplama fiyatları en uczu 1500 tl felan , onun yeirne kendim folyo getirtip kaplasamayı planlıyorum , çok zor bir işlem olur mu kaplayabilen...
  4. M

2.ci el Motor

Sahibindene şöyle bir bakıyorum millet ne kadar zeki yav , 2015 bir motoru sıfırına yakın fiyata satıyor en ucuzu deseniz kazalı oluyor km 20 binde oluyor bu genellikle 250 - 650 arası motorların çoğunda böyle bu insanları anlamıyorum piyasası çok yüksek geliyor sizcede öylemi ? ben çok ucuza 10...
  5. M

Ninja 300 mü cbr 500 R mı ?

Öncelikle sizleri selamlıyorum sayın üyeler ,eski motorumu sattım , yeni motor alacağım bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ,şehir içi kullanıcam en çok trafikte sizce hangisini almalıyım fakat ninja 300 için bütçem tam ama öbürü için beklemem yada kredi çekmem gerekebilir sizce para farkına...

Yeni mesajlar