meto322 kullanıcısının son içeriği

1. meto322

Motor Kafayı Yedi :OOOO

Abilerim biraz önce apartmanın bahçesinden motoru kapının önüne çekeyim derken. Bi baktım motor 30 metre uzaklaşmış bildiğin motor gitmiş kendi kendine yada çalmaya çalışmışlar. Hemen motorun sağına soluna baktım kontağı taktım marşa bastım ses seda yok düdüğe bastım oda yok far yok stop lambası...
  2. meto322

Kask kayış tokası nerden bulabilirim

Kaskımın kayış tokası düştü nasıl temin ederim hani şu sağ ve solda ki kemerleri birbirine tutturmak için kullanılan parça :pale:
  3. meto322

Bugün de ölmedim

Şuan o kadar çok sinirliyim ki klavyeye sert basmaktan tuşlar içine kaçacak diye korkuyorum:jocolor: Az önce woslvogen Kedi markalı araca çarpmaktan son anda yırttım:@ olay şöyle oldu çift şeritli yolda adam karşımda sinyal veriyor ara yola girecek ben hızlı geliyorum nerden baksan 70-75...
  4. meto322

Shell 15w-40 [Araba için]

Arkadaşlar arabamda kullandığım yağ arttı.Bunu motosiklette kullanabilir miyim ? Teşekkürler şimdiden Shell 15w-40 http://www.turkoilmarket.com/Shell-Helix-HX5-G-15w-40-3-Lt,PR-663.html ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ---------- yok mu bir...
  5. meto322

Kimlik fotoğrafını kendim değiştirsem

Acaba olur mu9 sene önceki fotoğrafım var kimliğin fotoğrafını çıkarttım yeni fotoğrafı kendim yapıştırıp kaplattırsam sorun olur mu :)
  6. meto322

Tarzımı belirleyemiyorum

Şuan 150 cc skuter kullanıyorum ama yaza doğru değiştiricem. Herneyse kafam çok karışık. boy :177 kilo: 80 yaş: 17 şehir: Konya supermoto hayranıyım :D supersportlara hastayım :D crosslara bayılıyorum :D moped(cub)lara sempati duyuyorum :D cmptr (ybr,cbf) tarzlarına boş değilim :D fakat...
  7. meto322

Tarzımı belirleyemiyorum

Şuan 150 cc skuter kullanıyorum ama yaza doğru değiştiricem. Herneyse kafam çok karışık. boy :177 kilo: 80 yaş: 17 şehir: Konya supermoto hayranıyım :D supersportlara hastayım :D crosslara bayılıyorum moped(cub)lara sempati duyuyorum ybr,cbf tarzlarına boş değilim
  8. meto322

Motosiklet Filmleri Dizileri ya da içinden motosiklet geçen filmler diziler

Evet arkadaşlar bekliyorum :)

Yeni mesajlar