Bugün de ölmedim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şuan o kadar çok sinirliyim ki klavyeye sert basmaktan tuşlar içine kaçacak diye korkuyorum:jocolor:
Az önce woslvogen Kedi markalı araca çarpmaktan son anda yırttım:mad:
olay şöyle oldu çift şeritli yolda adam karşımda sinyal veriyor ara yola girecek ben hızlı geliyorum nerden baksan 70-75 selektör yaptım buna beklesin diye.
Bu adam birden karşıya atladı karşıdada ordan çıkan bir arabayla burun buruna geldiler bu sırada ben yavaşlamaya çalışıyorum zar zor sola kırdım karşıdan gelen minibüse çarpmadan hemen şeridime geçtim.Evet belki şuan hastanedeydim santimlerle kurtardım. böyle davarlara çok dikkat edelim çok :pr:

Büyük geçmiş olsun bende bu durumu bi kaç kez yaşadım.Artık Araç sürüleri Motosikletleri de trafıkte araç yerine koyun...

sağol kardeşim Allah razı olsun

Geçmiş olsun. Ben bütün sürücüleri bilinçsizmiş gibi görüyorum, ona göre hareket ediyorum.
Çünkü memleketin her tarafı bunlarla dolu. Kendi iyiliğim için en güvenli yol bu.

yaklaşık olarak olayın aynısını ben de yaşadım az önce. ama ben hatamı kabul ettim biraz hızlıydım. allahtan çakılda sürmeye alışığım da birden yol kenarındaki çakıllı topraklı yere girince dengemi kaybedip düşmedim. selektör falan dinlyemiyorlar en garantisi bizi görmemişler gibi davranmak :jocolor:

Çok geçmiş olsun. Arabalar bizi fark etsin demeden önce siz onların yapabileceği öküzlükleri hesaba katıp ona göre giderseniz kazaları minimum seviyeye indirebilirsiniz.Kaza yaptıktan sonra dibine kadar haklı olsanda olan biz motosiklet sürücülerine oluyor

bu gün dilovası-derince arası (kocaeli) bi kamyonun yanından geçerken dorseyi veriyodu az kalsın bana sanki ona agır geldi ben çekecem. korna çalıncada gülüyo şerefsiz

Şehir içinde neden 75 ile gidiyorsun? Canını neden başkasına emanet ediyorsun? Suç senin başkasına mok atma. Sürüşünü bir an önce gözden geçir ve gerekli eğitimleri al. Dost acı söyler. Eyvallah.

geçmiş olsun inşallah bu duruma birdaha düşmessin yukarıda bir arkadaşta söylemiş en güzeli bizi görmüyormuş gibi davranmak trafik kurallarına uymak

Sövmekten başka bir şey gelmiyor elimizden..

Ezilmemek için Reşitcim.

Ezilmemek için şehir içinde 75 ile gidiyorsan motosiklet seni bırakmadan sen onu bırak.::143::

Çok geçmiş olsun. Arabalar bizi fark etsin demeden önce siz onların yapabileceği öküzlükleri hesaba katıp ona göre giderseniz kazaları minimum seviyeye indirebilirsiniz.Kaza yaptıktan sonra dibine kadar haklı olsanda olan biz motosiklet sürücülerine oluyor

Öyle değil kardesim bide gözümün içine baka baka yola çıkan öküzleri kastemiştim. geldiğimi göre göre yola çıkanlar

Ne yapmaya çalışıyon kardeş sen ben 75 le giderken arkamda ki arabalar benim dibime kadar yanaşıyor yavaş gidilmiyor anlatamadım galiba sana ?:pr: İşlek cadde.Kaldırama mı çıkıyım yayalar la birlikte mi gidiyim napiyim Allah aşkına?

geçmiş olsun öncelikle...siz istediğiniz kadar kurallara uyun ama diğerleri uymadığında hiç bir boka yaramıyor senin çaban...
ondan dolayı kendini tam olarak güvende hissetmediğin yerlerde bir bisiklet gibi gitmekte fayda var eğer yol boş ise ve oralarda ara yolda yoksa bas derim basabildiğin kadar ama en hafif ayrıntıyı bile atlamak sana zarar verir...
ben trafikde tüm sürücüleri motosikleti takmazlar diye hareket ederim yol benim hakkım olsa dahi onun hakkıymış gibi davranır hızımı keserim gerekirse durur tekrar hareket ederim
sende öyle yaparsam güneydoğudaki askerlik psikolojisinden kurturlursun diye umut ediyorum

Çoğunlukla öyle yapmaya çalışıyorum Serdar bey.Görünmezmişim gibi kullanıyorum,teşekkürler

geçmiş olsun. nedense yollarımız bu gibi öküzlerle dolu. bunun dışında yolun yapısından ya da araçların ön direklerinden gerçekten de görülmüyoruz.

geçmiş olsun ancak sizde hatalisiniz sellektor yaptım deyip aynen devam etmememiz gerekir karşıdaki o an dalgın olur ya da umursamaz bunu bilemeyiz onun için en kötüyü hesap edip ona göre kendimizi ayarlamamiz gerek kaza olduktan sonra kimin haklı olduğu önemli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar