Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orjinali de çok pahalı ya Dmk koruma takozu da orjinali ile aynı para imiş nerdeyse ama aks olanı düşüneceğim teşekkürler.
1738431351
titreşim falanda yaptırıyor mu
marka model söyleme sebebim nereye takıldığını tam olarak bilmediğimden belki taktıranlar olduysa ona göre yorum yaparsa diye r25 takılan takozların bloğa zarar verdiğini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
Bütçeden yana sorun yok çünkü yurt dışından almayı düşünüyorum hani burda 15lik tekstil mont yerine almanyadan super speed 4 almak daha mı mantıklı olur
1736594433
Tarzı ,havası ve güvenlik açısından dediğiniz gibi ama istanbul gibi bi yerde genelde şehir içi kullanımda r25 ile ne kadar keyifli...
Merhaba arkadaşlar,
Vitesli motor da çok tecrübeli değilim o yüzden ekipmanımı en iyi şekilde alıp o şekilde yola çıkmak istiyorum. Bugün super speed 4 , avro 5 gibi modelleri denedim motor konusunda çok iyi olmadığım için o ekipmanlarda çok konforlu olmadığından kararsız kaldım. Güvenlik...