Mescaline34 kullanıcısının son içeriği

1. M

R25 Gp kompozit motor koruma takozu takılır mı ?

orjinali de çok pahalı ya Dmk koruma takozu da orjinali ile aynı para imiş nerdeyse ama aks olanı düşüneceğim teşekkürler. 1738431351 titreşim falanda yaptırıyor mu
  2. M

marka model söyleme sebebim nereye takıldığını tam olarak bilmediğimden belki taktıranlar olduysa ona göre yorum yaparsa diye r25 takılan takozların bloğa zarar verdiğini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
  3. M

Artıları eksileri nedir arkadaşlar ? Aks korumayı taktırmayı düşünüyorum ama motor koruma takozu için çok farklı yorumlar duydum emin olamadım
  4. M

R25 motor için tekstil mont vs deri mont ?

Bütçeden yana sorun yok çünkü yurt dışından almayı düşünüyorum hani burda 15lik tekstil mont yerine almanyadan super speed 4 almak daha mı mantıklı olur 1736594433 Tarzı ,havası ve güvenlik açısından dediğiniz gibi ama istanbul gibi bi yerde genelde şehir içi kullanımda r25 ile ne kadar keyifli...
  5. M

R25 motor için tekstil mont vs deri mont ?

Merhaba arkadaşlar, Vitesli motor da çok tecrübeli değilim o yüzden ekipmanımı en iyi şekilde alıp o şekilde yola çıkmak istiyorum. Bugün super speed 4 , avro 5 gibi modelleri denedim motor konusunda çok iyi olmadığım için o ekipmanlarda çok konforlu olmadığından kararsız kaldım. Güvenlik...

Yeni mesajlar