- Konu Yazar
Artıları eksileri nedir arkadaşlar ? Aks korumayı taktırmayı düşünüyorum ama motor koruma takozu için çok farklı yorumlar duydum emin olamadım
marka model söyleme sebebim nereye takıldığını tam olarak bilmediğimden belki taktıranlar olduysa ona göre yorum yaparsa diye r25 takılan takozların bloğa zarar verdiğini duymuştum yanlış hatırlamıyorsamAks koruma işin hikayesi, süsü. Kaç kazada aks darbe almış? Marka model önermeyelim ama koruma takozu nereye takılıyor o önemli, direk bloğa takılıyorsa ilk kazada bence blok yerine karenajların zarar görmesi tercih sebebi. İkinci olarak da takozun kayan bir malzemeden olması bence iyi. Kayar, erir ve durur, kaymayan malzemeyse Allah korusun size takla attırır.
orjinali de çok pahalı ya Dmk koruma takozu da orjinali ile aynı para imiş nerdeyse ama aks olanı düşüneceğim teşekkürler.R25in orijinal koruma takozunu tavsiye ederim. Aks korumayıda DMK'den temin edin.
titreşim falanda yaptırıyor mu250sr için gp kompozitin demirini kullanıyorum memnun değilim çok yavaş 10 kmhyle düşürdüm bükülüp grenaja dayandı şuan ses yapıyor gp kompotizin bayisinde taktırdım belli ki hiç gereken sıvıyla takmamışlar inanılmaz titreşim de yapıyor bikaç ay önce honda dio için sipariş verdim 1 ay boyunca göndermediler markadan kesinlikle memnun değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hatta yarın çıkarayım yav ben bunu