mertgckn kullanıcısının son içeriği

1. mertgckn

Evden android uygulama ile para kazanmak

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere android platformunda para kazandırdığını iddaa eden birçok uygulama var. Bunlardan en güvenilir olanı Whaff adlı uygulama. Para alındığına dair birçok kanıt mevcut. Gerek uygulama indirerek günde 2 dolara yakın para kazanabilirsiniz. Her davet edip uygulamaya...
  2. mertgckn

Motorumu satacağım

Motor alımı yapan yerler cok düşük fiyata mı alıyor motoru? Biriniz aydınlatabilir mi beni? :(
  3. mertgckn

Satılık 2012 model TVS Apache

Merhaba arkadaşlar. Üniversite nedeniyle motorumu satıyorum :( 20700 Kilometrede. Zincir disli seti yeni değişti. Buji yeni değişti. Motul yağdan başka yağ koymadım motora. Kısacası gözüm gibi baktım. Motor Kocaeli'nde İletişim : 05312486438 http://i.hizliresim.com/Yqpp86.jpg
  4. mertgckn

Motorda ne degismeli?

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce TVS Apache aldım. Aldığımdan bu yana 2800 km yol yaptım. Yakın zamanda zincir-dişli değişimi yapacağım. Bunun yanında genel bir bakım yaptırmak istiyorum. Motorda nelere baktırmalıyım? Neleri degistirmeliyim?
  5. mertgckn

İlk kazamı yaptım

Bugün arkadaş ile körfeze inecektik. Arkadaşım 86 kilo. Zorlanacağımın farkındaydım. 5000 km tecrübe ile 60 kglık artcı almak bile riskliyken bu daha riskliydi. Fakat uyduk ışte seytana atladık motora. 10 km kadar gittikten sonra yolların yıkandığını farkettim. Hızımı düşürüp öyle devam ettim...
  6. mertgckn

Motor kendisinin gibi davranan arkadaş

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Motora başlayalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Öğrenmem de tecrübe kazanmada bir arkadaşım bana yardımcı oldu. Bana öğretirken 1 tur ben atıyorsan etrafta 1 tur o attı. Anlayacağınız ben ne kadar sürersem o da o kadar sürmek istiyor. Bir de okula giderken...