İlk kazamı yaptım

Bugün arkadaş ile körfeze inecektik. Arkadaşım 86 kilo. Zorlanacağımın farkındaydım. 5000 km tecrübe ile 60 kglık artcı almak bile riskliyken bu daha riskliydi. Fakat uyduk ışte seytana atladık motora. 10 km kadar gittikten sonra yolların yıkandığını farkettim. Hızımı düşürüp öyle devam ettim yola. Sola doğru dönüş yapacağım sırada frene dokunmamla yerde sürüklenmemiz bir oldu. Güvenlik önlemleri sayesinde bana pek birsey olmadı. Arkadaşımda dizlik yoktu dizinde biraz açılma oldu. Ufak bir sargıyla hallettiler onuda.

Diyeceğim şudur ki uzun bir süre tek sürün, sonra artcı alın arkanıza ve her zaman güvenlik önlemlerinizi alın. Tekeriniz düz bassın.

Ağırlık dengesini aniden değiştirdiğinde pozisyonun eğimliyse yeri öpersin... Geçmiş olsun

Her şeyin bir ilki vardır.
En güzel kaza;
Olaydan sonra ayağa kalkıp motorunu kaldırıp tekrar binip gittiğin kazadır.

Geçmiş olsun..

İyiymiş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun..

Artçı ile sürmek zor birde bilinçsiz ise deme gitsin, sen dönüşe yatarken o dik durmaya çalışır, aradan giderken koltuk da duramaz ha bire kendini geri itmeye çalışır motoru sallar.

Geçmiş olsun hocam. Anladığım kadarıyla 5.000 km yol tecrübeniz var. Bence bu tecrübeyle 60 kg birini rahatça sürebilmemiz gerekir. Hatta 90 kg ı da. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar