Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köyde yaşıyorum enduro cross merakım var şuanki motorlada geziniyorum dağda taşta cub motor şehirede gidiyorum arada ama küçük bir ilçe olduğu için polisler o kadar takmıyor 16 yaşındayım sizce cross motor alınır mı zorlukları nelerdir neler önerirsiniz?
Köyde yaşıyorum tercihim naked motorlar fiyat max70k ki o bilr zor. kendi motorumu satacağım üstüne 20 25k koyacağım sizce ne alıyım biraz hızlı olsa güzel olur
Cross motorlara çok merakım var şuanki cub motorla ne kadar oluyoaa yapmaya çalışıyom ama cross daha iyi olur diye düşünüyorum köyde olduğum arazi fazla ama arada şehirede gitmwk istiyorum bütçeye 75k civarı 16 ya girmeme 6 ay var sizce nasıl alınır mı
Youtube dan izlediğimde insanlar ön 15 arka 36 yapıyolar ve baya iyi gidiyo benim motorda 80 zor gördüğü için yapmak istiyorum ama bazıları 2 kişi bincekseniz 14 36 yapın diyor sizce hangisi daha iyi olur zincir küçültmeden yapabilir miyim şuan 12 42 var bide açık hava filtresi alıyım mı
Herkes çok iyi sorunsuz falan diyo sizce nasıldır ve hangi modeli tercih etmeliyim hem ön arka abs 15hp
1756991571
Peki rk125s nasıldır raider dan artısı arka fren disk