Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba 2006 model bi mavi hyosung um var bu aralar bi problem yaratmaya başladi bana motoru caliştiriyorum boşta hafif gaz veriyorum vitesi 1 e aldigimda egerki gaza basmassam motor duruyo bu böyle devam etti sora dikkat ettimki yolda giderkende aynisini yapiyor eger debriyaja basıp...
Arkadaşlar bu motor hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim ne dir ne değildir sorunları varmı irsi yada parcalari nasildir kolay bulunurmu istanbulda oturuyorum ben biraz bilgilendirrimisiniz beni bide stunt motoru yapıcam bu motoru egerki alirsam
EVET ARKADAŞLAR HERKEZE MERHABA DÜN Bİ KONU ACMIŞTIM ORDAN BAŞLAYALIM
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/147269-250-cc-motorlar-hakkinda-bilgi.html
BU KONUDA HYOSUNG U SİLMİŞTİM AMA HYOSUNG DA KARARLI KALDİM ALDİGİM BİLGİLER DOGRULTUSUNDA DİGER MALLARA PEK İYİ BİR YORUM GELMEDİ ŞİMDİ...
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR FORUMDA BİRAZ YENİYİM HATTA COK YENİYİM (YARİM SAAT OLDU :mrgreen::mrgreen: ) FORUMU BAYAGA ZAMANDİR TAKİP EDİYORUM BİR ZAMANDAN SONRA ARTIK ÜYE OLMA ZAMANİ DEDİM VE HEPINIZLE ANLAŞICAGIMDAN EMİNİM ŞİMDİDEN TANIŞIGIMA MEMNUN OLDUM HEPİNİZLE
KONUMUZA DÖNERSEK GECEN...