hyosung ile ilgili ustalardan yardim

arkadaşlar merhaba 2006 model bi mavi hyosung um var bu aralar bi problem yaratmaya başladi bana motoru caliştiriyorum boşta hafif gaz veriyorum vitesi 1 e aldigimda egerki gaza basmassam motor duruyo bu böyle devam etti sora dikkat ettimki yolda giderkende aynisini yapiyor eger debriyaja basıp devam edersem gaz vermessem gene istop ediyor ve nedir anlamış değilim egerki yardimci olabilcek arkadaşlar varsa cok sevinirim teşşekurler

2006 da benzin pompası yok diye hatırlıyorum. Rölanti, hava ayarı ve senkron ayarını yaptırın. Senkron ayarı, aleti olmadan yapılmaz. Aynı zamanda karb. Temizliği de yapabilirsiniz

2006 da benzin pompası yok diye hatırlıyorum. Rölanti, hava ayarı ve senkron ayarını yaptırın. Senkron ayarı, aleti olmadan yapılmaz. Aynı zamanda karb. Temizliği de yapabilirsiniz

Anladım peki istanbul avrupa yakasında tanıdıgınız bir usta varmı beni yönlendirebilceginiz

Istanbul avcilarda denizkoskler mahallesinde servis var oraya goturebilirsin. Cengiz usta yardimci olur.

Son düzenleme:
Anladım peki istanbul avrupa yakasında tanıdıgınız bir usta varmı beni yönlendirebilceginiz

Avcılar MotoPark'ta Cengiz ÇOLAK var. Hyosung için en iyi usta kendisidir.

Denizköşkler Mah. Muhtar Kazım Akgül Cad. Kulaç Sok. No:2/1 Avcılar/İSTANBUL
0212 694 74 35

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Arkadaşların dediği gibi karburator temizliği ve ayarı sorunu çözecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar