MeRİchJane kullanıcısının son içeriği

1. M

Cardo Packtalk bold JBL

Dün elime ulaşan cihazın kurulumunu vs her şeyini yaptım. Ama bir türlü hey siri'yi çalıştıramadım ve Cardo Community'e bağlayamıyorum. Kullananlar yardımcı olabilir mi?
  2. M

İntercom Seçimi

Biliyorum çok fazla konu var ama genelde arattığımda eski konular olduğundan dolayı ve benim bütçeme yakın olmadığı için yeni konu açmak istedim. Shoei NXR kaskım var. 2500-3000tl ye kadar intercom önerisi alabilir miyim?
  3. M

Shoei NXR İntercom

İntercom modellerine baktım ama Gt-air ya da schuberth gibi intercom giriş yeri yok ve intercomun yanda ek bir cisim olarak gözükmesi çok fazla hoşuma gitmiyor. Shoei nxr ile uyumlu maksimum verim alabileceğim çok büyük gözükmeyen orta fiyatlı bir intercom önerebilir misiniz?
  4. M

ABS ışığı yanıp sönme?

Yamaha Mt-125 motor sahibiyim 6300km de ve bakımları yeni yapıldı. Yolda giderken ABS lambadı yanıp sönmeye başlıyor durup motoru kapatıp açtığımda ışık sönüyor. Bugün servise götürdüm servistekilerde teşhis koyamadım. Böyle bir olayı yaşayan var mı?
  5. M

Vizör sertliği ayarlanır mı?

Merhabalar.Bir kaç yere bakmama rağmen cevap bulamadığım için buraya yazıyorum. Shoei NXR kask sahibiyim ve vizör açılıp kapanırken biraz sert açılıp kapanıyor ve bazen müdahale etmekte güçlük çekiyorum. Bütün NXR kasklarda böyle mi yoksa bir ayarı var mı?
  6. M

İzmir-Bursa Knox handroid

İzmir ya da bursada bugün açık olup knox handroid bulabileceğim bir yer var mı?
  7. M

Elviden seçimi

Naked motor kullanıcısıyım. 1000-1500tl ye kadar eldiven öneresi alabilir miyim?
  8. M

KASK

Öncelikle eğer forumda yakın zamanda konu açıldıysa telefondan girdiğim için hepsini göremiyorum. Bu konu için hepinizden özür dilerim. Farklı sitelerde baktım ama genelde eski konular olduğu için fiyatlar çok fazla değişmiş durumda o yüzden onlardanda faydanalamadım. 3000-3500tl fiyat bandına...
  9. M

Ses

Yeni aldığım 180km deki Yamaha Mt-125 motorum ısındığında hareket halinde tık tık ses çıkarmaya başlıyor. Sebebi nedir? Normal midir?
  10. M

Yedek Parça

2019 Yamaha Mt-125 koruma takozunu uygun fiyata alabilceğim bir yer var mıdır?
  11. M

Ekipman Tavsiyesi

Öncelikle motora yeni başlıycağım ve ekipman hakkında pek bir bilgim yok bakıyorum ama çok fazla kafam karışıyo sizdende biraz yardım almak istiyorum Bütçe 5000-6000 arası
  12. M

Başlangıç İçin

Merhaba motora yeni başlıycağaım ve sizden ekipman ve motor tavsiylerinizi almak istiyorum -Boy 180 Kilo 74 Yaş 16(A1 Sınıfı) Genelde okuldan eve için ve şehir içi,şehir dışı gezmek için kullanıcam Bütçe Max 30000TL herşey dahil
  13. M

Başlangıç

Merhaba herkse iyi akşamlar.Motorsiklete yeni başlıycağım motorsiklet önerilerinizi bekliyorum.

Yeni mesajlar