Memory42 kullanıcısının son içeriği

1. Memory42

Hayabusa hakkında yardım...

Merhabalar, İlan No: 425832175 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-cadde-motors-hatasiz-2007-suzuki-hayabusa-425832175/detay Linkteki motoru almayı düşünüyoruz. Bu konuda tavsiyede bulunacak, uyaracak yada motoru bilen birisi varsa yardım ederse çok memnun oluruz. Çok bilgi...
  2. Memory42

N11 promosyon kodu💲Lazım...

N11 üzerinden Spy alarm alacağım.Elinde promosyon kodu olupta, kullanamayacak arkadaşlardan kod rica etmekteyim...
  3. Memory42

G.avro pelle 2 mont için sırt koruma...

Merhabalar MT ailesi, bir kaç gün önce yukarıda yazdığım montum için sırt koruma satın aldım.Ürün dainese manis D1 G1 modeli, sırt cebine koyup montu giydiğimde sanki koruma biraz altta duruyor gibi geldi.Ayrıca ben manis D1 G2 modelini almak istiyordum, cebe sığmaz dedikleri için bir bakla...
  4. Memory42

Expo 2016 İstanbul Ulaşım hakk..

Merhaba değerli forum sakinleri,havaalanı olarak Atatürk'e inmek en mantıklısı ulaşım açısından.Fakat iki ay önceden almak istememize rağmen fiyatlar yüksek örneğin gidiş dönüş 200 lira Bunu sabiha gökçene yapsak gidiş dönüş 50-60 lira birşey çıkıyor.Acaba sabiha gökçene inip geçmek istesek...
  5. Memory42

Kazalı motosikletimi satıyorum Ninja 300 !!!

Merhabalar,talihsiz bir kaza sonucu erken ayrıldığım aracımı satmak durumundayım.Eli tamir ve parça tedarik anlamında beceri sahibi yada bütçesi olmayıp ninja hayali kurana fayda sağlayacağı bir fırsat sunuyorum...
  6. Memory42

Kaza sonrası çıkarılan masraf sorunsalı 😫

Merhabalar değerli MT ailesi,yaklaşık 1 ay önce geçirdiğim trafik kazası sonucunda, bugün büyük bir süpriz ile karşılaştığım 😱masraf tutarını paylaşarak sizden ciddi anlamda fikir almak istedim.Verilen servis listesinde 17,650 lira yazmaktadır,motorum 2015 ninja 300 special abs olup hasar gören...
  7. Memory42

Kaza yaptim....

Hastanedeyim ne yapmaliyim ;(
  8. Memory42

Motul Mü ? Yamalube mi ?

Merhaba değerli form sakinleri,öncelikle konuyu açmadan baya araştırdım ama ikna olamadım sizden ricam karar vermeme yardımcı olun.Servise gidip sorduğumda ninja 300 için,sentetik yamalube olduğu söylendi.Fiyat olarakta 40-45 arası litresi, benimde hep gördüğüm tavsiye olarak motul deniyor.acaba...
  9. Memory42

Sıfır motosiklet için alınması gerekenler ?

Merhabalar, motosikletime kavuşmama az kaldı.İlk olacağından neler lazım olur tam bilmiyorum. 😕 sizce neler almam gerekli ? Bakım ürünü olarak soruyorum örneğin yağlamak, temizlemek vs gibi ?
  10. Memory42

İphone 6 Ekran Kırıldı :(

Merhabalar sevgili MT gezginleri,telefonum arka cebimdeyken sandalyeye oturmam sonucunda üst cam çatladı.Servis 1200 liraya cihazın sıfırını verebileceklerini söyledi acaba bunun sadece üst camı değişmez mi konu hakkında bilgisi olan yada başına gelmiş arkadaşlar yardım edin.
  11. Memory42

Yazlık eldiven hakkında öneriniz ?

Merhabalar,ekipman tamamlanana kadar siz değerli forum üyelerine rahat yok :)Ben çok zor karar veriyorum ve daha henüz acemiyim yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Aşağıda verdiğim modellerden sizce hangisi alınır?Birde belirtmek istediğim motoru tutarken hissiyat derecesi benim için çok önemli...
  12. Memory42

Beyler sipariş vereceğim yardım lütfen:silent:

Merhabalar, kusura bakmayın basit gibi görünen şeylerden dolayı konu açıyoruz öncelikle affınıza sığınıyorum. Dainese marka DAINESE G.AVRO C2 PELLE başta olmak üzere birkaç modeline bakıyorum, sorularıma gelince ben bu montu yaz için düşünüyorum.Çünkü kışın hava şartlarından dolayı binemem gibi...
  13. Memory42

2015 Ninja 300 Special için Sizce Hangisi ?

Öncelikle herkese merhaba,Günlerdir araştırıyor bakıyor inceliyorum hiç birini yakından görme yada giyme fırsatım olmadı.Bu zamana kadar orta halli bir şeyler baktım çünkü motoru yarısına yakınında kredi kullanacaktım.Fakat her şeyden önce dayanıklı ve güven vermesi açısından tabi birazda...
  14. Memory42

Konya'dan Selamlar :)

Öncelikle herkese selamlar,ismim murat 27 yaşındayım başlıkta belirttiğim gibi doğma büyüme Konyalıyım.Öğrenciyim aynı zamanda da çalışmaktayım.Hayalim motosiklet sahibi olmak bu sebepten sizinle beraberim bana şimdiden her konuda yardım edecek büyüğüm küçüğüm hiç fark etmez hepsinin başımın...

Yeni mesajlar