melsur kullanıcısının son içeriği

1. M

Yeni başlayan ve Artçı

Bugün kuzenim artçı olmak istedi. En azından beni sokağın içinde tur attır dedi. Bende kıramadım bin dedim 1-2 dakika süreyim 15-20 km hızlarda ama kuzenimin 97 kilo olduğunu nereden bilebilirdim. Motora bindi ben dengeyi sağladım hafif gaz açtım bakalım nolacak diye motosiklet sag sol yatmaya...
  2. M

Yokuşta En Doğru Kalkış ?

Pazar günü sınavım var. Yokuş kalkışa fazlasıyla çalışıyorum. Ama merak ettiğim şey en doğru şekilde adımlar nasıl uygulanır ? Ben ilk olarak 4-5 bin devire çıkacak şekilde bol gaz (tabi eğim açısına göre artabilir bu) debriyajı kavrama noktasına getirmeden freni yavaşça bırakmaya başlıyorum...
  3. M

İSTANBUL MOTOSİKLET KİRALAMA

İstanbul'da motosiklet kiralanabilecek düzgün, kaliteli bir yer var mı ? (Sahibinden sitesinde olmayan)
  4. M

A2 Ehliyet / Motosiklet

A2 ehliyet ile kullanılabilen en yüksek beygire, en yüksek top speed'e sahip 5 motor sayabilecek babayiğit arıyorum :-)
  5. M

World Of Tanks

Motorcu kardeşlerim, wot oynayan var mıdır aranızda ? :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ---------- .WORLDOFTANKS
  6. M

Honda Güvenli Sürüş 1

22/23 Mayıs Güvenli Sürüş 1 eğitimine kayıt oldum. Aynı tarihte eğitime kayıt olan var mı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ---------- http://i.hizliresim.com/37VNnM.png
  7. M

Motosiklet Kaçırmak!!!

Küçük yaşlarda ben yapmadım fakat neredeyse bütün arkadaşlarım babalarından araba kaçırmıştır gizlice sürüp getirmiştir, çocukluk işte :-) Bende birazdan abimin cbr600rr'ına aynı şeyi yapıcam izlenimlerimi size aktarıcam. Evin yakınında trafiğe kapalı büyük bir alan var orada sürücem kaskta...
  8. M

Kazadan Kurtuluş

Sürücü kursunun dersinden çıktıktan sonra motoru kursa bırakmam istendi hocam otomobille geleceği için. Yağmur yağıyordu hoca bir an önce git dedi bende 2.vitese takıp 50-60 km/h ile gidiyordum. Ben yolun sağ kenarından ilerlerken sol tarafından bir araç, bana 90 derecelik açılı halde bir anda...
  9. M

A2 Ehliyet Sınavım

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır forumu takip ediyorum fakat üye olmak bugüne nasipmiş. Cumartesi günü a2 sınavım olacak fakat ben şuana kadar (kursun ilgisizliği yüzünden) yalnızca 2 saat ders alabildim. Yarın hava yağışlı olursa ders veremeyeceklerini bugünden belirttiler. Cumartesi günü öğlen 1 de...