Honda Güvenli Sürüş 1

22/23 Mayıs Güvenli Sürüş 1 eğitimine kayıt oldum. Aynı tarihte eğitime kayıt olan var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

http://i.hizliresim.com/37VNnM.png

Katılmış olduğum eğitim. Gayet güzel. Tavsiyem uzun kollu bir ince bir kalın sweat shirt götürün,belki birazda güneş kremi. Egitimin çok faydasını göreceksiniz.

Hayırlı olsun. Selim hocaya ve Soner hocaya selamlarımızı ilet. Japon yemeklerinin tadına bakmanı tavsiye ederim sayılı çıktığı için daha önceden talepte bulunman gerek. :)
Eğitimin sonunda binliklerle pistte turlamanın keyfi paha biçilmez.

Son düzenleme:
Uzun zaman önce almıştım gs1 ve gs2 yi. Eğer ikna edebilirseniz hocayı artçı olarak binip öyle tur atsın 2. gün. Hem artçının nasıl tutunması gerektiğini öğreniyorsunuz hemde hocanın kullanışını görünce aklınız çıkabilir. Birde tayfun hoca efsanedir. Hem araba hem motosiklette en sağlam apaçilerden biri kendisi:cherry: biraz da agresiftir

Hayırlı olsun. Selim hocaya ve Soner hocaya selamlarımızı ilet. Japon yemeklerinin tadına bakmanı tavsiye ederim sayılı çıktığı için daha önceden talepte bulunman gerek. :)

Bende ilişmiştim de kesinlikle almamışlardı. Önceden söyleyince ayarlayabiliyorlar mı? gs3 ü alırken zorlayayım bir

Katılmış olduğum eğitim. Gayet güzel. Tavsiyem uzun kollu bir ince bir kalın sweat shirt götürün,belki birazda güneş kremi. Egitimin çok faydasını göreceksiniz.

Teşekkürler tavsiyenizi dinlicem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

Keşke Ankara'da da böyle eğitimler verilse.

Ankara'da Motto Akademi var oradan eğitim alabilirsiniz.

Teşekkürler tavsiyenizi dinlicem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

Ankara'da Motto Akademi var oradan eğitim alabilirsiniz.

Ankara'da var ama çeşitli hocalardan almak daha iyidir. Aynı eğitimi 3 kişiden almakta var tek kişiden almakta var.

Uzun zaman önce almıştım gs1 ve gs2 yi. Eğer ikna edebilirseniz hocayı artçı olarak binip öyle tur atsın 2. gün. Hem artçının nasıl tutunması gerektiğini öğreniyorsunuz hemde hocanın kullanışını görünce aklınız çıkabilir. Birde tayfun hoca efsanedir. Hem araba hem motosiklette en sağlam apaçilerden biri kendisi:cherry: biraz da agresiftir

Bende ilişmiştim de kesinlikle almamışlardı. Önceden söyleyince ayarlayabiliyorlar mı? gs3 ü alırken zorlayayım bir

Evet önceden isim yazdırmak gerekiyormuş.

Giden arkadaşlara sorayım; Dikkat etmem gereken birşeyler var mı ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Eğitimin sonunda binliklerle pistte turlamanın keyfi paha biçilmez.

Eğitimin sonunda dolaşabiliyor muyuz binliklerle ? :) :) :)

DKN

tüm bölümleri baştan sonra çekin, gidemeyen arkadaşlarda yararlansın :mrgreen:

Giden arkadaşlara sorayım; Dikkat etmem gereken birşeyler var mı ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Eğitimin sonunda dolaşabiliyor muyuz binliklerle ? :) :) :)

Evet 2.günün akşamı 3-5 turluğuna abs'leri iptal edilmiş binlikler sizindir.

Pazartesi-Salı eğitimi katılacağım fakat herhangi bir mesaj filan gelmedi bu normal midir ? Taksim'de ki servisi kullanıcam.

Honda gs1 mi gs2 ye mi uygun olduğumuzu nasıl anlayacağız acaba ? Bir aralar anket vardı onu doldurunca o söylüyordu bize fakat bulamadım o anketi şu an. Var mı bilgilendirecek :) Hayırlı olsun bu arada hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar