Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Sizin fikirlerinizi almak istediğim için şu an bu konuyu açıyorum. 1 yılı aşkın bir süredir Arora MT125 modelini kullanıyorum. Aslında motordan rahatsız değilim ama motor değiştirmek benim için biraz adet haline gelmiş durumda ve artık Arora gibi markalardan...
Öncelikle herkese merhabalar, arora mt125 motorumun arka amortisörü patladı ve parça hiç yok şuanda muadil, çıkma, sahte hiç farketmez uyacak bir parça arıyorum.
Yardım edebilecek beya bir önerisi olan var mıdır?
Tek elimde olan bilgiler motorumun 128 kg olduğu ve amortisörün boyunun 275 mm...
Bu yaz aldığım yeni motor ile beraber LS2 Stream Evo kaskından satın almıştım. Başlarda memnun gibiydim ama zamanla rüzgar sorunu artmaya başladı. Hızlar biraz yükselince kask kafamda yukarı doğru dönmeye başladı ve kaskın içine vizör aralarından deli gibi rüzgar giriyor. Çok fazla rüzgar sesi...
Herkese öncelikle iyi günler, iyi forumlar. Ben geçtiğimiz haftalarda 0 bir motosiklet aldım fakat kullandığım kask yıllardır kullanılmış eski vizörü bile olmayan çene açılır bir kask kalitesiz ve güvensiz bir şey aynı zamanda görüntüsü de hiç hoş değil bu yüzden yeni bir kask almam gerektiğine...
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Ben geçtiğimiz yaz başlarında tanıdık olduğundan dolayı sıkıntı çıkartmayacağını düşündüğüm Bisan atlas 125'i eniştemden satın aldım 11.000 tl karşılığında. Tabiki asıl kazığı tanıdığınız insanlardan yiyorsunuz motorjn derdi bitmiyor açıkçası halledilemeyecek...