- Konu Yazar
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Ben geçtiğimiz yaz başlarında tanıdık olduğundan dolayı sıkıntı çıkartmayacağını düşündüğüm Bisan atlas 125'i eniştemden satın aldım 11.000 tl karşılığında. Tabiki asıl kazığı tanıdığınız insanlardan yiyorsunuz motorjn derdi bitmiyor açıkçası halledilemeyecek sıkıntılar değiller fakat parça bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor şuanda bu motor için. Çok pişmanım fakat elimdende bişey gelmiyor satmaya çalışıyorjm ama piyasası olan bir kotorda değil. Motorun gidişinden duruşundan çok memnunum (kullanabildiğim sürede) gps lede ölçümünü yaptık 130+kmh lara çıkabiliyor. Hızlanması gayet tatmin edici fakat motoru keyfimce kullanmaya korkar oldum çünkü 1 kere şanzuman kırdım bu motorla oyüzden babamda bende olabildiğince motoru az kullanma taraftarı olmaya başladık. Doğal olarak yeni motor arayışlarına girmeye başladım aklımda bazı modeller vardı fakat yine pek tutulmayan modeller olduğu için aklımda soru işaretleri var maddiyatım çok iyi durumda değil ekipmanlarımda tam değil oyüzden motosiklete ayırabileceğim en fazla 40.000 tl param var. Bu sefer burada aldığım tavsiyeleri dinleme kararı aldım öncesinde farklı bir hesapla tavsiye almıştjm fakat hiçbirini dinlememiştim şuanda sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmalıyım?
Birde motor tercihi benim için çok büyük sıkıntı boyum 1.90 ve 100 kilo civarıyım oyüzden küçük motorlara sığamama yada üstünde komik görünme gibi sorunlar yaşıyorum hangi motorları önerebilirsiniz?
Birde motor tercihi benim için çok büyük sıkıntı boyum 1.90 ve 100 kilo civarıyım oyüzden küçük motorlara sığamama yada üstünde komik görünme gibi sorunlar yaşıyorum hangi motorları önerebilirsiniz?