Meks kullanıcısının son içeriği

1. M

Motor bağırdığı kadar gitmiyor? :)

Arkadaşlar motorum 8 aylık bir motor. Sıfır almıştım. Bir süredir bu sorunu yaşıyorum, ustam debriyaj kütüğüne bağlı kablonun sıkıştığını, sıkıştığı yerden kurtardığını söylemişti ve gerçekten sorun çözülmüştü. Ama debriyaj balatasını değiştir demişti. Ondan bir ay sonra tekrar bu sorunu...
  2. M

Mondial XTreme Maxx200i Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, bu motoru yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ama düşüncelerinizi merak ediyorum. Konuyu açma sebebim satma düşüncesi ile gelen kafa karışıklığı. Çok seviyorum, gözüme de gönlüme de hitap ediyor ama teknik arızalarından montaj hatalarından bıktım usandım. Kullananlar veya makinayı...
  3. M

Hurdayı Yaşatmak! :)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, mutlu haftasonları. Elimde bir scooter var, kenarında GLX ELİTTE yazıyor ama markasını tam kestiremiyorum. Arkadaşımın babasının motoruydu. Şimdi arkadaşlar biz bu motorla yaklaşık 6 yıl önce kaza yapmıştık. Alt motorunda herhangi bir arıza yoktu ama kaza yapınca...
  4. M

Mondial XTreme Maxx200i İle Uzun Yol Yapılır Mı?

Merhaba arkadaşlar, güzel haftasonları diliyorum size. :) Motoru kullanan ve motor hakkında bilgisi olan arkadaşlarıma sorum, Mondial Xtreme Maxx200i motorumun kalitesi ortada. Görüntü çok güzel, parçadan yana da kötü bir yorum yapasım yok ama fabrika baya cıvıtmış montaj esnasında. Bundan...
  5. M

Arka diski inceltmek ?

Arkadaşlar iyi günler, mutlu seneler. Bir sorum olacaktı, geçen başıma gelen sorundan dolayı arka fren merkezi patladı ve uzun süredir arka diskim de çizilmişti. Ustam arka diski tornaya gönderip arkadan 1mm önden 1mm inceltelim dedi. Kabul ettim. Acaba bu inceltme işlemi ne gibi sıkıntılar yaratır?
  6. M

Tüketici Mahkemesi Hakkında

Arkadaşlar motorum daha 2000 küsür Km de , sıfır aldım (Mondial Xtreme Maxx200i). Aldığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı. Ayağıma dökülen benzin mi dersiniz yolda frenin boşalması mı dersiniz kilitlemesi mi dersiniz hepsini ve fazlasını yaşadım. Son başıma gelen olay harici hepsini serviste...
  7. M

Yolda kaldım

Mondial xTreme Maxx200i arkadaşlar az önce kız arkadaşımın doğum gününe giderken anayolda arka teker kitledi ve yolda kaldım. Motoru evden çıkarırken bir bayır var , motorun arızası olduğu için her zaman kolaylıkla çıktığım bayırda kaldım. Arka frene bastım ve bir anda fren boşaldı. Arka fren...
  8. M

Motorsikletim stop halinde her viteste ilerliyor destek

Arkadaşlar iyi günler, başlık biraz saçma oldu sanırım ama araştırdığım halde bir çözüm bulamadım.. :) motorum Mondial Maxx200i, son bir kaç haftadır güçte inanılmaz bir düşüş var ve yolda vitese zor geçiyor. 30 saniyemi falan alıyor sanırım. İkinci düşüncem de sanırım vitese geçiyor ama tam...