Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
marmaris-datça yolunda marmaristen çıkıp değirmenyanına gelene kadar asfalt biraz bozuk, yollar virajlı ve eğimli. değirmenyanından sonra yine datça yolu üzerinde hisarönünde çubucak orman kampı var oraya bakabilirsiniz. hisarönünden sonra da yollar virajlı ama asfalt güzel. antik kent gezme...
Hocam selamlar. Hemen hemen aynı ebatlardayız, bende bi forza 250 kullanıcısıyım ve bi süredir düşünüyorum bu konuyu. Fakat ben daha çok a2 uyumlu yol-adv tarzı bakıyorum. Kalıplı olarak en uygunu Benelli trk 502x görünüyor, kalite ve performans konusunda bişey diyemem tabi. Yukarıda da...
Mehmet Zengin hem kaliteli hem de konumu itibariyle pratiktir. Ama çarşı içinde Köfteci Ünal Büyükburgaz var, denemenizi kesinlikle tavsiye ederim :)
https://maps.app.goo.gl/un82z4xEVpkgPDqe9
karşısındaki börekçiden çine'nin tepsi böreğini ve sini çöreğini deneyebilirsiniz :)