Arama sonuçlarınız

1. mehmettadll

23 Nisan Tatili (23-26 Nisan) Tur Önerisi

marmaris-datça yolunda marmaristen çıkıp değirmenyanına gelene kadar asfalt biraz bozuk, yollar virajlı ve eğimli. değirmenyanından sonra yine datça yolu üzerinde hisarönünde çubucak orman kampı var oraya bakabilirsiniz. hisarönünden sonra da yollar virajlı ama asfalt güzel. antik kent gezme...
  2. mehmettadll

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

v-strom için 650 mi 800 mü daha mantıklı arkadaşlar?
  3. mehmettadll

Kalıplı motorsiklet arıyorum

Hocam selamlar. Hemen hemen aynı ebatlardayız, bende bi forza 250 kullanıcısıyım ve bi süredir düşünüyorum bu konuyu. Fakat ben daha çok a2 uyumlu yol-adv tarzı bakıyorum. Kalıplı olarak en uygunu Benelli trk 502x görünüyor, kalite ve performans konusunda bişey diyemem tabi. Yukarıda da...
  4. mehmettadll

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Giderseniz eğer Adil'in selamı var deyin :D memnun kalacağınıza eminim :)
  5. mehmettadll

Mehmet Zengin hem kaliteli hem de konumu itibariyle pratiktir. Ama çarşı içinde Köfteci Ünal Büyükburgaz var, denemenizi kesinlikle tavsiye ederim :) https://maps.app.goo.gl/un82z4xEVpkgPDqe9 karşısındaki börekçiden çine'nin tepsi böreğini ve sini çöreğini deneyebilirsiniz :)
  6. mehmettadll

hocam afiyet olsun, köfteleri nerede yediniz? bi çineli olarak tavsiye verebilirim :D
  7. mehmettadll

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

tüm bu seçeneklerin içinde (transalp, vstrom 650, tiger 900, stelvio) en kalıplı heybetli olanı hangisi ?
  8. mehmettadll

İkinci motosiklet?

TEŞEKKÜRLER HOCAM FİKİRLERİN İÇİN, KATILIYORUM SÖYLEDİKLERİNE. AMA BİRAZ DA EKONOMİ İŞİN İÇİNE GİRİYOR, SATABİLME DURUMUNA DA BAKIYORUZ İSTER İSTEMEZ
  9. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Gün batımına doğru sürüp video çekeriz artık😀
  10. mehmettadll

İkinci motosiklet?

525 ve dsx650 de çok kafamı karıştırıyor valla
  11. mehmettadll

İkinci motosiklet?

teşekkür ederim, forzayı satma ve ehliyet yükseltme durumunda daha yüksek cc'lere bakarım diye düşünüyorum 1768543424 hayırlı olsun
  12. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Tecrübe konusunda haklısınız belki biraz daha tecrübe gerekebilir. Ama en sonunda bu işi Africa Twin halledecek gibi görünüyor, biraz zaman alsa da😅
  13. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Hepinize çok teşekkür ederim. Buradaki en mantıklı iş; ilk etapta ehliyeti yükseltmek, sonrasında forzayı satıp imkanı arttırıp +600 CC'lere bakmak...
  14. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Yazmıştım aslında hocam 300-400.000 arası diye 😀 1768499446 Teşekkürler 🙏
  15. mehmettadll

İkinci motosiklet?

İşte en can alıcı konu da bu😅 bi de ehliyet yükseltcez galiba😅
  16. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Kove nasıl hocam bi bilginiz var mıdır?
  17. mehmettadll

İkinci motosiklet?

Düşününce hakikatten neredeyse hiçbirinde scooter yok😅 1768494046 Aslında en olası yol bu gibi duruyor ama forzama kıyamıyorum😅
  18. mehmettadll

İkinci motosiklet?

450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...
  19. mehmettadll

İkinci motosiklet?

ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir. 1768481179 olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de 😄 1768481253 250 cc üstü düşünmüştüm hocam, bütçe 300-400 arası.

Yeni mesajlar