mehmetfaruk kullanıcısının son içeriği

1. M

yalnız kamp yapmak tehlikelimi ?

arkadaşlar milliparkta veya ormanlık insanların olduğu bir yerde milliparkta biraz kötü kesim var tehlikelimi yalnız çadırımda çay demlesem iki peynir atıştırsam :pl: tehlikelimi korkuyorum motorumu çalacaklar veya sataşacaklar diye sizce yaparlarmı yalnız tek gecelik kamp gerekli malzemeleri...
  2. M

mondial vulture asya elegant

bunlar niye aynı :sunny: tüm hepsi aynı tasarım olarak arkadaşlar
  3. M

vites nasıl kaçta atılır ?

arkadaşlar soruyorum boyla sizde yardımcı oluyorsunuz teşekkürler bir sorun daha olacak motorsiklette vites değiştirmeyi biliyorum ancak ibre 20yi gösteriğinde 2 40 gösterdiğinde 3 böylemi nasıl vites atıyoruz neye göre belirliyoruz motoru çalıştırdık 1 aldık yola çıkıyoruz ama ikiye kaçta...
  4. M

asya ELEGANT 150 alınırmı ?

arkadaşlar bu motor alınırmı kullanan varmı başlangıç olarak önerilirmi nedir ne deyildir günlük şehirde işlerimi yapabilirmiyim vites tertenmiş o olay ne ? bunları anlatırmısınz
  5. M

Mondial 180 Z-One hız sorunu

arkadaşalr maks hız 95 km doğrumu en çok 95 mi yapıyor ? :pale::pale:
  6. M

kenan sofuoğlu gibi biri

varmı böyle dünya genelinde youtubede ki videoları efsane
  7. M

7 bin tl ile ne yapılır

arkadaşlar zengin falan değilim durumumda açıkcası biraz sıkışık ama kendime ait 5 bin tl vardı 7 bin yaptım patronum verdi ona hep çalışıcam işim çok ağır motoru işe götürmem akşam 7 den sonra bir hahil veya akraba keyfi yaparım motor bulamıyorum çok karasızım malzeme bulamıyorum çok pahalı...
  8. M

yeni motorum

arkadaşlar ben motor alıcam herkes madem yeni deneme yapıyorsun ikinci el al diyor ama güvenmiyorum bana yardımcı olun bir tane ucuz karizmatik olsun yavaş olsun yeniyim madem deneme göz alıcı olsun ikinci el fiyat aralığı 2000 5000 daha fazla ikinci ele vermem
  9. M

acil kurs lazım bana motor

aydın bölgesinde kurs lazım bana TOURING motor eğitimi almalıyım bulamadım ondan sonra eğliyetede yardımı olması lazım
  10. M

Aranızda yeniyim arkadaşlar

öncelikle merhaba iyi günler ben hiç motor kullanmadım scoter cup hariçcinde tabi vitesli kullanmadım TOURİNG bir motor almayı düşünüyorum ucuz yeni olduğum için açıkcası risk almak istemiyorum kendi başıma öğrenebilirmiyim vitesli yardım almadan olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum yaş 20 tam...

Yeni mesajlar