Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar milliparkta veya ormanlık insanların olduğu bir yerde milliparkta biraz kötü kesim var tehlikelimi yalnız çadırımda çay demlesem iki peynir atıştırsam :pl: tehlikelimi korkuyorum motorumu çalacaklar veya sataşacaklar diye sizce yaparlarmı
yalnız tek gecelik kamp gerekli malzemeleri...
arkadaşlar soruyorum boyla sizde yardımcı oluyorsunuz teşekkürler bir sorun daha olacak
motorsiklette vites değiştirmeyi biliyorum ancak ibre 20yi gösteriğinde 2 40 gösterdiğinde 3 böylemi nasıl vites atıyoruz neye göre belirliyoruz
motoru çalıştırdık 1 aldık yola çıkıyoruz ama ikiye kaçta...
arkadaşlar bu motor alınırmı kullanan varmı başlangıç olarak önerilirmi nedir ne deyildir günlük şehirde işlerimi yapabilirmiyim vites tertenmiş o olay ne ? bunları anlatırmısınz
arkadaşlar zengin falan değilim durumumda açıkcası biraz sıkışık ama kendime ait 5 bin tl vardı 7 bin yaptım patronum verdi ona hep çalışıcam işim çok ağır motoru işe götürmem akşam 7 den sonra bir hahil veya akraba keyfi yaparım
motor bulamıyorum çok karasızım
malzeme bulamıyorum çok pahalı...
arkadaşlar ben motor alıcam herkes madem yeni deneme yapıyorsun ikinci el al diyor ama güvenmiyorum bana yardımcı olun bir tane ucuz karizmatik olsun yavaş olsun yeniyim
madem deneme göz alıcı olsun ikinci el fiyat aralığı 2000 5000 daha fazla ikinci ele vermem
öncelikle merhaba iyi günler ben hiç motor kullanmadım scoter cup hariçcinde tabi vitesli kullanmadım
TOURİNG bir motor almayı düşünüyorum ucuz yeni olduğum için açıkcası risk almak istemiyorum kendi başıma öğrenebilirmiyim vitesli yardım almadan olurmu
tavsiyelerinizi bekliyorum yaş 20 tam...