Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 30 bin km r25 gibi bir motorda piştiğimizi düşünelim. Bir sonraki motor için mt 07 mi alırdınız yoksa tcs li modlu bir mt 09 mu?
Not: Cbf 150 kullanıyorum bu motorları almaya ne totom ne cüzdanım yeter. Maksat merak 😂 (fiyatları önemsemezseniz sevinirim.)
Merhaba r25 mt25 düşünüyorum ikinci el. Ancak çevre illerde olan motoru nasıl baktırmam gerekiyor. Tanıdık ustam yok. Kendim bakarakta bir yere kadar anlayabilirim. Sonuçta yapılan üçkağıtların sonu yok. Yamaha servisi olan illerde yamaha eksperine güvenebilir miyiz? Olmayan illerde neler...
Herkese merhaba. Yaklaşık 13 bin km dir cbf 150 kullanıyorum. Artık değişme vakti geldi. Uzun yola çıkmayı virajları herkes gibi bende seviyorum. Aklımda namıdeğer ara motor cbr500r ve r25 abs var. Cbr 500 14 ve 15 model genelde 15000 kmde 25000 civarında fiyatları. R25 18 model 5000 km ve 23500...
Dumlupınar bulvarında yani üniversite ve adliye arasındaki çift şeritli şehir içi yolunda 86 ile 1002 lira ceza yedim. Trafikte sorduğumda motosiklet için hız sınırının 50 olduğunu arabalar için 70 olduğunu söylediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı.
Rks titanic 150 motorumun çözemediğim sıkıntılarından gına geldi ve artık satmaya karar verdim. Çünkü beni motordan soğutmaya başladı. Malesef tüm parayı rks ye yatırdığım için bütçe kalmadı. Honda cbf 150 2X.XXX km de 2011 civarı düşünüyorum. Yağ yakma muhabbeti ciğerimi söktü. Ne kadar...
Merhabalar motorum genel olarak 100 km den sonra ani kesilme yapıyor(top speed 120). Yakıtıda emsallerine göre biraz fazla. Motorun elektrik aksamı dışında bakılmadık yeri kalmadı. Egzozun içinin dağıldığını biliyorum. Pazartesi egzoz tamirine gidicem. Ancak sorunumun bununla alakası var mıdır?
Herkese merhabalar rks titanic 150 motorum 2-3 gün yatınca ilk çalıştımada boğularak çalışıyor ve karbüratörün alt kısmından az benzin kaçırıyor. Sebebi ne olabilir? Antalya da bu işten anlayan iyi bir usta var mıdır ?
Fiber glas bir kask arıyorum. Gözüme k5 i kestirdim. Genel fiyatı 2500 civarı ama bazı modelleri 1000 liraya kadar düşmüş. Bu kadar indirim olabilir mi. Bahsettiğim indirimler googleye k5 yazınca görülebilir. Sizce kelek var mıdır?
Merhabalar 150 lik rks motor soğuduğu zaman 2-3 saniyede boğularak çalışıyor. Sıcaklen anında kapıyor hatta gaz vermeden. 2 gün falan yatarsa motor 5 saniyeyi buluyor. Ustalarım normal olduğunu söylüyolar. Karbüratör temizlendi. Bujiler kontrol edildi. Yağım ve yağ filtrem yeni. Sente ayarları...
Herkese merhabalar. 1 hafta önce rks titanic 150 aldım. Daha yeni komple bakımdan çıktı. Bugün deneyeyim dedim 110 u geçince 5 saniyede bir teklemeye başlıyor. Sorun 110 u geçmemesi değil. 110 da tekleme yüzünden rahat bi şekilde gidememem. Sorun sizce ne olabilir?
Merhabalar yaklaşık 6 aydır 50 cc kuba rx9 kullanıyorum. Motorumdan oldukça memnunum. Ancak trafikteki sıkıştırmalardan sollama yapamamaktan gına geldi. Bir üst sınıfa geçmek istiyorum. Fiyat performans olarak ybr leri kestirdim gözüme. 3500 4500 aralığında yuvarlak far ybr ler var. 5000 6000...
Bugün mahalle arası ana yoldan motorumla gitmem gereken hızdan daha düşük bir hızla ilerliyordum. Tali yoldan dur talebası olmasına rağmen son sürat şahinli iki keko geçtiler. Kornaya napıyosun anlamında bastım ona bana asıl sen napıyon anlamında el harekti yaptı. 1 saniye daha erken yola çıkmış...
Herkese merhabalar. Rahmetli Barkın abinin AEA stickerinden kaskıma ve motoruma yapıştırmak için temin etmeye çalışıyorum. Satan bir kuruluş var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar. İkinci el CBR 125 almak istiyorum.36.000 km de.Bakimlari düzgün yapilmis mi değişen parçası kazası var mı mekanik arızası var mi? Tüm bunları nasıl öğrenebilirim. Araba gibi serviste ekspertiz olayı mı oluyor. Aydinlatirsaniz sevinirim. Herkese iyi akşamlar.