Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın Aleyküm benim sorum şu r25 motosikletimle gezerken haliyle 250 cc pek bir şeyi yok ama biraz gaz açıyorum sonra 8-10 Devirde yavaşlamam gerektiğini düşünüyorum trafiğin durumuna göre gazı kesiyorum. İşte meselem bu gazı kesmemde sakınca var mı? Yoksa gazı kesip fren mi yapmalıyım ya da...
Merhaba sizden yardımlarınızı bana akıl vermenizi istiyorum abilerim kardeşlerim tecrübeli insanlar, 2018 abs'li bir r25'im var trafikte seyir halinde giderken örneğin 6.viteste 120 ile gidiyorum bir anda trafik 80 km hızlarına düşüyor ben vitesi 5'e atmalımıyım yoksa öyle kalsın devam edeyim...
Merhaba, 2018 abs r25'im var 6400 KM'de motul c1-c4 ile temizleme yağlama yapıyorum temizledikten iyice emin olunca yağsız halde 1 tur atıyorum emin olmak için sonra 1-2 saat mola verip zinciri yağlıyorum motul zincir yağı sanki kuru gibi duruyor yağlanmayan yer kalır korkusu ile aman yağsız...
Merhaba Mt Ailesi R25 motosikletim 5xxx Km'de zinciri yağladım 20 km hafif gıcırtılı sürdüm içime dert oldu bida yağmadım ama o sıra da fren diskime sıçramıştır diye diski silerken baktım kağıt havlu simsiyah balatalarda bakımsız geldi zincir için Motul C1-C4 var peki zincir dışında nasıl bakım...
Merhaba,
Motosikletimi korumak için zincir alacağım iki zincir arasındayım şuanda;
https://www.motomax.com.tr/securage-bodyguard-13x200mm-motosiklet-kesilmez-zincir-alarmli-kilit-13mm
https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/armor-714-military-serisi-celik-zincir-180-mt-14-mm-u-kilit-P263975750
bu...
Scorpion exo r1 air sadece moto***x'ta var marka vermeyim şimdi araştırdım yeni bir kask hatta yabancı kaynaklarda bile ocaktan sonra geleceği söyleniyor ama bir şey ilk kez bize erken gelmiş fiyatı 2800 TL Taksitle almayı planlıyorum şekil mi güvenlik mi diye gidip gelirken ikisini bir arada...
Merhaba,
Vemar hurricane kask fiyatı çok uygun geldi ilk kez Ülkemizde Avrupadan daha ucuza satıldığını gördüm belli ki tutulmamış(Avrupa da tüm modelleri indirimde).
Bu marka hakkında bilginiz var mı ?
Vemar marka kask kullandınız mı ?
Bu forumda bir arkaşımızın yorumunu okudum batmış ya...
Merhaba,
Uzun zaman sonra sonunda motosikletimi aldım ama şimdi ekipman bakıyorum tek sorunum kask seçimi oldu Fiberglass kasklara baktım malum karbona para yetiştiremeyiz FC moto gibi sitelere bakıyorum fiberglass kasklara baktım ama içime sinmedi çoğu kaskın sharp testi yok, olsa bile bu...
İnternette bir bilgi edindim sizede danışayım hepimiz bilgi sahibi olalım dedim :)
bu sitede denk geldim kaynak olarak başka bir çok sitede var lastik yazınca çıkıyor :)
Geçenlerde birisi vardı 600 cc motoruna yeni taktığı lastik 2 haftada parçalanmıştı acaba sebebi bu limitlermiydi...
Merhaba, mobilden yazıyorum hatam varsa affola.
Şimdi dün bir naked megelli gördüm adam yeni almış ilk aldığındada bayîden çıkarken görmüştüm baya iyi duruyordu.
Asıl konu şu şimdi mesela megellinin SS modelinden şikayet çok ama naked olanından fazla sesyok
Daelim roadwin 250 SS modeline laf...
Motorumu alıyorum ama ekipman dizmeyede ufaktan başlamak istiyorum yurt dışından sipariş verecektim ama bazı aksaklıklar çıktı güvenemedim ve beden sorunları vs vs. :pr:
Şimdi Dirseklik göğüs koruması sırt koruyucu şeklinde bir setmi dizeyim yoksa direk bir motosiklet montumu alayım bütçem...
Kaskımı bilindik orjinal olduğundan emin olduğum bir marka/model tercih edeceğim.
Onun dışında kalanlar Türkiye'dede replica burdada replica bakıyorum eldivenler 60-70 tl bu sitede aynıları (benzer değil aynı) 30 tl motorumu sadece dandik bir kaskla sürüp hayatımı harcıyacaktım ama hayallerime...
Merhaba, sayın MT üyeleri,
Sizlere sora sora bağdat'ı buldum
Güzel hayallerle başladık hüsranla gidiyoruz. (Motor yok yayan)
Öğrenciyim Ehliyete istediler 1.000 TL verdik yarın kartı alıyorum :queen:
Motora 6.000 TL ayırdık o tamam. (bütün param bu ekipmanın önemini bile bile o motoru...
Merhaba MT ailesi
Ehliyet randevu sistemi yüzünden gekiceken motorumu bu ay alıyorum fakat ?
2.el alacağımdan devir aldığım kişinin sigortasımı geçerli oluyor yani 6 bin tlye Dailim Roadwin 250 r alıyorum
bana çıkacak bütün masrafları yazarmısınız işte üstüne almak şu kadar sigorta şu kadar...
Bir site buldum sanki daelimin sorun çıkartan parçalarını satıyorlar gibi :)
:queen::cat::cat::cat::cat:
bence fiyat gayet uygun
Link: http://www.dokuyucu.com.tr/asp/group/239/Daelim-Yedek-PArca siteyi denemedim fakat deneyen varmı ya da denemeyi göze alacaklar yani parçası megelli gibi...