mecho86 kullanıcısının son içeriği

1. M

mondial x treme 150

1000 km 2015 model. Surekli asfaltta kullanildi. On camurluk kirik, sag grenajda cizikler mevcut. 3000 tl pazarliksiz. Satisi hazir.
  2. M

calinti 100 uag

Merhaba arkadaslar. 5 temmuz gunu mondial 100 uag kirmizi renkli mondial marka motosikletim vialand alisveris merkezi acik motosiklet parkindan calinmistir. Avm guvenlik kameralari calinan noktayi goruyor. Polise gidildi, tutanak tutuldu. Buraya kadar sikinti yok. Prosedur neyse isledi. Bundan...
  3. M

action cam geri gorus.

Merhaba arkadaslar. Artik cogu kisi bir kamera alip hem yolu kaydediyor hemde olasi bir kazada delil sakliyor. Bende bir kamera alayim dedim sj 4000 aldim. Aklima su soru takildi ya arkadan carpar ve kacarsa kadraja girmeden:silent: bi tanede cin mali aldim arka icin. Cok mu abartiyorum...
  4. M

herkese merhaba

m.t. ailesine selamlar. biraz araştırma yaptıktan sonra m.t. ailesine katılmak istedim. daha önce mct 250 kullanıcısıydım. motosiklete 4 yıl ara verdikten sonra dayanamadım geri döndüm arkadaşlar. tarz değiştirerek suzuki tl 1000 s ile aranızda olurum inşallah.:thumleft:

Yeni mesajlar