action cam geri gorus.

Merhaba arkadaslar. Artik cogu kisi bir kamera alip hem yolu kaydediyor hemde olasi bir kazada delil sakliyor. Bende bir kamera alayim dedim sj 4000 aldim. Aklima su soru takildi ya arkadan carpar ve kacarsa kadraja girmeden:silent: bi tanede cin mali aldim arka icin. Cok mu abartiyorum bilmiyorum ama basina gelen var mi boyle bi durum. Yada iki kamera kullanan var mi?

Yürüyen medya gibi gezicem diyorsun. :D Tepesinde anten gibi cameralı tiplere daha alışamadı insanlarımız naptın ya usta :queen:

Motosikletler genelde farkedilmediği için kazaya karışır. Arkadan gelen adam farkeder buyuk ihtimal. Onemli olan yandaki ve ondeki araçların tehlikeleri. Şehiriçi trafikte, motosiklet pek sollanabilen bir araç değil.

Hadi ön ve arkayı sağlama aldın diyelim. Peki yanlardan temas olursa ya?! Bence birer tane de sağa ve sola alın :D

Sağlıcakla,

Arka lastiğin üstüne plakaliğın oralara biyere kamera yerleştirenler vardı yanlış hatırlamıyorsam bence o kadar da kötü durmaz yapılabilir bir şey

bak polis çevirir İsrail ajanı mısın diye röntgenini çekerler. zaten günah keçisi arıyorlar.
şaka bir yana ama eğer videoları işleyeceğim, paylaşacağım dersen bayağı iş çıkar size. ama kaza olmaz ise 2-3 günde bir silerim hafızayı derseniz neden olmasın. :cat: ama her makinenin pilini ayrı ayrı şarj sonra tak yola çık, kamerayı aç sonra kapa, motordan ayır, yanına al, koyacak yer bul......
kolay gelsin. her yola çıkışınız ve motordan inişiniz ayrı bir tören olacak. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben o dediğinizi yaptım. Arkaya kamera koyup öne de 3,5" lcd ekran koydum dikip aynası görevi görüyor arkada olup biteni görebiliyorum bu şekilde. Arkadaşlar bu konunun nesine makara yapıyorlar çok ilginç. Burası Türkiye trafikte herşey olabilir başıma gelmez demeyin.

Motosikleti
BWS 100
Kamera açısı alacak şekilde, görüntünün bir köşesine bu aynadan ayarla. Arkayıda görürsün hem.
Ucuza kapatabilirsin.
BMUC0CJRJW938YV.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar