mebully kullanıcısının son içeriği

1. M

Motosiklet Çalışınca Yağ Boşaltıyor

Motorların geneli bu şekilde aslında zincir bakımını geciktirdiğim için bollaşıp attı dua ediyorum kopmadı kopsa kırbaç etkisiyle bloğu delebiliyormuş
  2. M

Herkese Yardım ve Fikirleri için çok teşekkür ederim. Çalıştırmadan atölyeye götürdük yan kapağı açtığımızda parçalar düştü ve yağ nakil borusunun kırıldığını gördük. Şu an parçayı arıyorum bulamazsam mecbur kaynak yapılacak fotoğrafları da ekliyorum. Aradığım parça: Ürün Kodu...
  3. M

Herkese Merhaba, Gece başımıza böyle talihsiz bir olay geldi Zincir yağsız kalmış (Bollaşmıştı) giderken attı, atmanın şiddetiyle bir şey oldu motor bir anda yağ boşalttı yaklaşık 0.5L Alt kapağı düştü ya da delindi sandık ama sadece motor çalışırken akıtıyor, dururken akmıyor. Buna ne...
  4. M

Hacizli Motosikleti Plakasız Satma hk.

Herkese Merhaba, Üzerime Bajaj Discover 150F 2015 Model bir motosiklet var banka borcumdan dolayı motosiklet üzerinde haciz var. Bu motosikleti satmak istiyorum ama borcu ödeyip satarsam elime hiçbir şey kalmıyor biraz baktığımda hacizli motosikletleri plakasız sattıklarını gördüm ama aklımı...