MD.Murat kullanıcısının son içeriği

1. MD.Murat

Almanyada 50 bin küsüre sıfır porsche satılması

Almanlar bizi kıskanıyor mu bilmem, Ama cidden Merkel falan bizim siyasileri çok fena kıskanıyordur sanırım. :) https://www.porsche.com/germany/ ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ---------- Ama almanya Porschenin ana vatanı diye dır dır...
  2. MD.Murat

ELEKTRİK TECAVÜZÜ

2 memur. apart ev 2+1. küçük boy buzdolabı .bulaşık makinesı yok. ne diyelim?
  3. MD.Murat

SERBEST PİYASA NEDİR?

1-)Serbest piyasa: Devlet , bir malın satılacağı fiyata bir müdahalede bulunmaz. Fiyat satıcı ile alıcının arasındadır. Hizmet veya mal alımında satıcı ve alıcı istedikleri rakamda anlaşır ve alışveriş olur. 2-)Serbest piyasada mal veya hizmet , alıcısının aldığı fiyat ederindedir. örnek; bir...
  4. MD.Murat

ALTIN KALPLİ ADAM

Sen bu ülkede gençlerin milyonların yüreğine dokunmuştun Altın elbiseli. Bunu bize yapmaya hakkın var mıydı? Bu dünyayı kötülere bırakmaya hakkın var mıydı be. Son videolarında Peruda maçu-piçu da gezerken rahmetli ilkokul arkadaşlarından bahsetmiştin , bunu 30 sene sonra hatırlayıp videona...
  5. MD.Murat

80CC ÇİNLİ MOTOR (Bisiklete montaj)

Youtube'da gezerken denk geldim. Bir an dedim ulem bu benim çocukluk hayalim değil mi? kerata hayallerimin videosunu çekmiş :cherry::cherry: Genç bir kardeşimiz çinden kit sipariş vermiş ve bisikletine montajlamış. çok güzel anlatımı var. izlemenizi tavsiye ederim :) aslında mahalle...
  6. MD.Murat

Yamasaki fiyatlarında inanılmaz artış! Kahrolsun Yamasaki!!

Her gün her motor için konu açmaktansa azıcık beynimizi kullansak olmaz mı? R25 bilmem kaç bin TL!! Pulsar 10.000psikolojik sınırı!!! Suzuki 20bini geçmiş!!! Yahu psikoloji mi kaldı. Pulsar konusuna geliyor Ekrem ata diyor ki Daha ucuza satıyoruz! Dolar 2014 de dolar 2.10 pulsar 7300tl...
  7. MD.Murat

İtalyada Motosiklet Kiralamak

İyi günler arkadaşlar. Haziran ayının sonunda 10 günlük bir avrupa macerası yapacağım. İnterrail ile birkaç ülke gezeceğim. Yolculuk başlangıcını roma olarak planladık. Sormak istediğim şu , düşününce İtalyada motosiklet kullanımı çok yaygın. Ben 2 gece 3 gün romada kalmayı planlıyorum. Bu süre...
  8. MD.Murat

CBF 150 Stop etme sorunu

arkadaşlar bugün az daha yolda kalıyordum. kısaca özetlemeye çalışacağım , motosikletim geçtiğimiz günlerde çevre yolunda hafif yokuş tırmanırken (gaz kolu sonuna kadar açık iken) gaz yememeye ve teklemeye başladı. yavaşlayınca en sağ şeride geçtim hemen , sonra debriyaja basınca motor durdu...
  9. MD.Murat

Sigorta konusuna bakışım

zorunlu sigorta kalksın demek , muayne zorunluluğu kalksın demek bu trafiği kaosa sürüklemekten başka bir şey olmaz maalesef. zorunlu trafik sigortası halkı terbiye etmektir. şahanın bir skecinde pisleyen köpek aynı yere tekrar pislemesin diye kafasını kakasına doğru tutup gazeteyle kafasına...
  10. MD.Murat

cbf böyle daha iyi değil mi?

paint terk oldu ama hızlı bir taslak olarak düşünürseniz. yuvarlak far daha tatlı durmuyor mu sizce de?
  11. MD.Murat

Plaka değişimi ve sigorta geri ödemesi hakkında

sigortacıyla arkadaş aracılığıyla görüştük. 630 tl izmir plakaya geçici kesilecek , sonra sakarya plaka yapılacak dedi. 0 da 416 tl tutuyor dedi. biz 416 verdik direk , gerisini onlar halledecekti. şimdi ben plaka değiştikten sonra 215 tl ye sigorta yapılmış gibi algılıyorum. burda bir...
  12. MD.Murat

Tatlı bir havada motosiklet sürmenin keyfi

Havalar iyice ısındı. İzmir 2 gündür yaz gibi. Motosikletle bütün bu uzun kış senesinde saga sola ulaşmaya çalışıp bol bol dondum. Bugün ise sürerken yaz akşamları sürüşlerim geldi aklıma. Bi anda mutlu oldum yolda giderkene :D boş konu gibi oldu ama paylaşmak istedim :) Yazı hepimiz mümkün...
  13. MD.Murat

1500 km Ege - Akdeniz - İç Anadolu (YBR)

Bir ay önce böyle bir gezi yapmaya niyetlendim. Okul sınavlar stres vs derken sınavların bitimiyle başlarım böyle hayata ulan deyip kendimi yola vurdum.:cyclopsan önce hazırlık aşamasında ,internetten birkaç sipariş verdim. motorumun yağını hava filtresini değiştirdim , zinciri temizleyip...
  14. MD.Murat

Farsız Motorlar !!!

özellikle kuryeler , commuter cup tipi motorlara binen vatandaşlar farın ne olduğunu kavrayamıyor galiba.gece eve dönerken (izmir bornova) sürekli farı olmayan/yanmayan , son anda fark edebildiğim motorlarla karşılaşıyorum. bu vatandaşlar aracın biri gelip arkadan bindirirse ne olacak diye hiç...

Yeni mesajlar